Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, June 8, 2011

jana pendapatan dengan churp-churp

perghhh...ayat cam nak ajak korang join MLM je kan...erkk...okey sensitif2 ... biasa tak dengar ayat blogger dapat ribu-ribu dengan nuffnang???? dah biasa sangat kan...ade tak yg terfikir...

** aku ni blogger cikai2 je..mane nk dapat wet macam tu
** aku blog pun tadek cane nak buat
** aku nk jugak teringin rasa duit nuffnang tapi blog tak de...kalau nk buat blog je pun tak ada idea la :(

omaigod...xperlu rasa jeles2 cenggini..sebab lepas ni walaupun ko tak ade blog tapi ko still boleh buat duit dengan churp-churp...syaratnya mesti ada twitter atau facebook..dengan churp2 pun boleh buat duit ma........ churp2 ni dibawah nuffnang jugak  cuma skala dia lebih kecil... :) so ape lagi..jom la kita daftar

2 comments:

Aisyah Aina said...

baru tau boleh buat kat fb ngan twitter...
thanks :D

misz sheyla said...

boleh la yunk.....buat la...x rugi...kalau de rezeki dpt la...tapi make sure alert ngan iklan2 die

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...