Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 9, 2014

100 hari lagi


heeeee.... berdebar-debar, tak sabar semua ada...
bulan depan dah boleh start beli barang2 baby kot..
baju tak payah beli banyak sangat sebab Kak long aku dah ade stok baju baby..
kawan die bagi...aku dah tengok..holohhhhh comey2 bajunye...
tapi sebab baby kawan kak long aku tu perempuan banyak la baju riben2, colour pink..
comel pulak aku nengoknye..
xpe la sok2 kalau x cukup baju aku pakaikan aje yang beriben2 tu...
setakat ni gender belum tau lagi, sebab time scan asyik la duk silang kaki like a boss...
pemalu ngat aihhh...
pompuan kot
tak kisah la lelaki ke perempuan ke yang penting sihat...

barang lain macam selimut, towel semua dah beli...
aku rasa antara Encik Suami dengan aku, Encik Suami lebih terover excited kalau g usha barang2 baby..
macam aku pulak yang terpaksa kawal die...
aku suka usha dulu barang tu...
kot la kat online lagi murah
kot la kat expo lagi murah

esok ade checkup lagi
harap hb naik la..
harap  bacaan  BSP ok je...
harap esok ada orang sanggup tolong cucuk jari aku
harap berat tak naik mendadak sangat
harap baby sihat la hendaknya...


iklan




5 comments:

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Tahniah. Semoga dipermudahkan semuanya. mesti dah x sabar nak sambut orang baru kan? Hehehe...

*Yana singgah menabung mr.nuff. Boleh klik balik : Internet Is Your Life

Cik Jelita said...

comel betul la bila suami over excited nak shopping...

NS said...

waahh.. mmg dah tak lama tu.. harap semua ok... jgn lupa, seblum gi check up, mkn kurma byk sikit.. insyaAllah HB ok.. :)

Ain Eddihar said...

Assalamualaikum . seronoknya lagi 100 hari :D . . kita lagi berapa hari ntah . . lama lagi kot . due hujung bulan 8 hehe . . in shaa Allah . . barang barang belum beli . survey pun belum . . hek . . and kita sejak masuk 5bulan ni . . and tambah lagi ada kes . . minggulepas naik 1kg . . ni cek lagi nanti tak tahu lah berapa kg . . harap tak naik lah . . :3

misz sheyla said...

@siti ~Alhamdulillah.thanks..akan dibalas kunjungannye

@cik jelita~ huhu..masalahnye main ambik je..langsung xnak survey harga..rugiiii

@NS ~ ohh makan kurma ke???halaaa..nape baru hari ni gitau..xsempat beli dah ni

@ain ~Wasalam....seronok gilee...eh xlame jugak tu ain..kite tengah bulan 7

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...