Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 2, 2014

keyword Nuffnang meriah dengan KPSL


KPSL bulan 8 ni kan???Tapi sekarang pun dah ramai yang duk usha contoh soalan dan contoh jawapan..
rajin nau korang kan nak study awal2.. aku masa first time amek kemain rajin study, kali kedua amek dah malas2..tahun ni ambik lagi la malas..buku pun ntah letak mana ntah...
tapi dak ain kate nk pinjamkn buku die..die dah tagging siap2...die kate ade contoh soalan dari taun lepas2
nanti la ade masa aku amek...
tunggu Encik Suami ade TT dekat ampang , baru aku boleh follow ke kl...

huhuhu... tahun lepas aku x sempat nak type satu2 contoh soalan yang aku dapat
Insyaallah nanti kalau dtg mood rajin aku , aku type la satu2 untuk korang..kalau nak snap gambar tak nampak sangat sebab blur....
contoh jawapan iols xde....
iols pun masih belum pas exam undang-undang
yang lain dah lulus
macam mane ntah korang jawab undang2
2 jam tak cukup ok, sangat tak cukup
lenguh2 jari aku menjawab...
kepala pun x sempat angkat time menjawab soalan law...
tapi tetaplah x sempat jawab semua soalan..
agaknye aku menulis lembab sangat kot....
jumpe korang semua bulan 8 ni ye..kite jawab exam same2...
haih T__T 

4 comments:

Syiera Firdaus said...

datang jemput

http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

hadiah
-bawal rose
-produk herbalife
-BAP cap
-topup

dan banyak lagi!!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. wahh rajin2 nanti share la sini soalannya. hehehe singgah menabung digi sini~~~

Dkna Abza said...

sebab salin tu yang lenguh..kalau buat ayat sendiri memang tak terkeluar ayatnya nak bagi jawapan hahahahaa

Hafiza AizZawa said...

Fiza singgah dan folo sini juga...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...