Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 9, 2014

Giveaway By Tasbih Cintaku



mengenali pemilik page tasbih cintaku ni sebenarnye secara tak sengaja...sebab asyik dok BW kat blog mommy-mommy... tengok dari entry yang lama-lama kemain lagi cik Mah ber D.I.Y kan...kreatif la...

bagi Bride To Be yang mencari-cari lagi idea untuk doorgift boleh la beli tasbih kat sini...
kalau nak murah2 boleh pilih tasbih 1 tone...ada budget lebih sikit boleh beli tasbih colour berton-ton kan..
ni contoh gambar yang diambil dari page tasbih cintaku




ada jugak sesetengah B2B ni suka D.I.Y kan...selain dari jimat , hati kite pun puas
boleh jugak beli bahan2 mentah (mentah ke) dari page tasbih cintaku ni
kat sini pun ada jual mcm2 jenis bead, ngan segala macam barang untuk ber D.I.Y..




handbouquet pun hade uols.
sekarang ni kan orang dah tak pakai bunga2 plastik ni untuk buat bunga tangan...
bunga tangan macam ni lebih comel katenyeeeee
ni satu contoh ye...kalau berkenan boleh request pada owner

ni contoh untuk bagi pada sedara mara...untuk penanggah
boleh request design
tak apa, kastemer owes rite
request la nak bentuk macam mana..
tapi berpada-pada la kan...kang request bentuk KLCC macam mana pulak cik mah nak buat kan..tapi tak tahu la kot boleh buat...yang tu sila la PM owner 


Tasbih cintaku jugak ambik upah gubah hantaran
ni antara contohnye la..



nak gubah sendiri pun boleh...begnye ada dijual


harga kena PM owner dekat pagenye la ye...

bukan untuk B2B aje ye..kalau nak buat majlis2 kesyukuran pun boleh jugak order tasbih ape...
Nak tahu lebih lanjut ringan-ringakan la jari-jemari tu untuk klik
PAGE TASBIH CINTAKU

nak join Giveaway ni boleh klik gambar atas sekali ye


3 comments:

Dkna Abza said...

cantik-cantik...

cik mah said...

tq dear sudi join..hehe...suka baca...

Khai♥Rin : anies said...

cantik2 belaka...all the best

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...