Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, April 28, 2014

Plan asyik tak jadi


sepatutnya weekend ni kitorang balik JB..sebab dah lama x balik JB...
tapi pagi2 sabtu tu Encik Suami kate tak jadi balik
sebab ada hal...
so Plan nak g jalan-jalan dekat the mines...
(dalam kepala otak aku dah plan macam2 nak kemane2, nk makan apa)
dah gerak g the mines dah sampai fly over dekat KTM serdang tu boleh plak Celcom call suh bayar bil T_T
dekat the mines tak ade Celcom Centre budak tu cakap, paling dekat Kajang( cari centre sebab Encik Suami nk terminated Bil)
Cancel lak g the mines, g jelajah sg chua cari celcom centre .... 

sebab dia nampak muncung aku dah sedepa, dia ajak g makan dekat wong solo...(dalam kepala otak dah plan nak order ayam penyet + air mangga+ cah brokoli)
okeh menu menyelerakan  muncung masuk balik...
sampai wong solo pulak Full house... T__T
cancel makan dekat wong solo

pergi Abdullah Chan, nasib ada meja kosong ,
order wantan mee (tak sedap) dengan ribena laici
makan ala kadar sebab mee rasa kicap semata-mata...
habiskan air tinggal laici tergolek2 dalam gelas, g toilet kejap sebab tangki penuh sangat, (toilet sangat bersih kedai ni)
balik dari toilet tengok meja dah clear...
Encik Suami dah tunggu kat kereta 
menjerit aku dalam hati , sebab laici tu aku belum makan lagi T__T
masuk kereta terus aku bising kata belum makan laici lagi...

Lepas tu Encik Suami kata moh la kite pergi putrajaya, ada karnival metro ke ape ntah kat presint 2...
pergi la sana jap, dengan panas teriknya, aku tak tahan...sekali pusing aku terus ajak balik, serius aku penat..
dah la makan pun ala kadar je tadi kan...
tu la cerita hari sabtu aku, semua benda tak jadi...
cissssssss

Hari Ahad pulak plan nak ke Gombak tengok abang sepupu aku 
tapi K.long aku ajak g keduri sedara dia pulak ...Husband dia kerja tak dapat g..
kesian pulak, g la kenduri...dah lama tak makan lauk kenduri
balik tu kawan aku call, ajak jumpa kat Alamanda pukul 5...okeh ade lagi 2 jam sempat tido dulu
lepas tu tido (balik dari kenduri memang ngantuk gile kan)
pukul 6 lebih baru bangun T_T
tak jadi g  Alamanda....
ohhhh baru plan nak makan nasi ayam T__T
plan asyik tak jadi jeeeeee....
tu la orang kata kita hanya merancang ......


7 comments:

permatabiru said...

suka pakai bra yg ada besi hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. sabar banyak je semua plan tak jadi. sheila suka gila mee wantan, selalu dapat rasa yang jenis kicap semata je. adoii pasrah je. singgah menabung digi sini~~~

Hafiza AizZawa said...

semua tak jadi ey.. tak pela.. cube next week jer..

Ain Eddihar said...

Assalamualaikum . ain kalau nak makan mee wantan . makan dekat the chicken rice shop je. mmmm upmmhhh ! ! xD tempat lain tak mau .

Cik Itah@RRP said...

salam. huhuhu sabar jela kan ..:)

Zura Lee said...

zura nk tergelak part sheyla ckp tk smpt mkn laici tuh..ye la kita dh elok tinggalkan nk mkn, save last for the best kononnye sekali pelayan dh angkut masuk dapor, kalu zura pun hangin...

NS said...

haaa.. kite faham sangat perasaan nak makan or minum yg tinggal skit lg tu... tp tiba2, habis... sama ada dah dibersihkan meja or suami/ org lain tiba2 habiskan... haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...