Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 30, 2014

Genie Bra - PRE ORDER


STICKY POST SEHINGGA 30 APRIL 2014

Dulu sebelum pregnant aku dah pernah pakai Genie Bra ni...
Memang Selesa la, sebab tak ada besi apa semua
nak basuh pun senang
sejak-sejak pregnant ni
Saiz dah berubah kan
Bra aku , Avon tak Avon semua dah tak muat
so solution dia memang aku pakai genie bra ni je la
selesa pun selesa
sebelum ni cuma promote2 dalam FB je, 
hari ni baru terfikir nak promote dalam Blog
ehhhhh...ke aku dah pernah promote eh????
kalau korang teringin pakai boleh la order
untuk pembaca blog ni , kalau korang order lebih dari 3 Box aku bagi harga lagi murah ...
cara Order boleh baca kat bawah





PRODUK : 
GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3)

PRE ORDER : 
ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM 30 APRIL 2014 (RABU) 10 MALAM

PENGHANTARAN :
7 HARI BEKERJA SELEPAS TARIKH DITUTUP

**SEBARANG KELEWATAN AKAN DIBERITAHU

** SEMUA HARGA TIDAK TERMASUK KOS POSTAGE

POSTAGE :
1-2 ITEM RM7
3-4 ITEMRM9
5-6 ITEM RM12

** harga semenanjung ..sabah sarawak adalah berbeza
** KOS MENGIKUT KUANTITI DAN BERAT

CARA ORDER :
WHATSAPP 016-8965045/
EMAIL: miszsheyla@yahoo.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

PEMBAYARAN :
MAYBANK & CIMB 

11 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila tak selesa pakai bra takda push up ni. hehee tapi nursing bra autumz not bad la selesa pula. kihkihhh singgah menabung huawei sini~~~

Nurullai Abdullah said...

Rm35 for 3 ke?

Nurullai Abdullah said...

Hmm nak tya.. yg ini yg ori ke? Sbb tempoh hari nampak d fb ada genie bra yg ori dan bukan ori. Maaf la ye dgn pertanyaan saya ni. Actually saya tak tau macamana nak bezakan.

misz sheyla said...

yup RM 35 untuk 3 hlai...Ori...kalauyg fake dia punya tulisan bsar sikit..nanti kita buat entry mcm mana nk beza ori n fake..

Ain Eddihar said...

Assalamualaikum .. biar betul RM35 ?? :O

Ain Eddihar said...

sambil menabung nuffnang :D

Ain Eddihar said...

sambil menabung nuffnang :D

Hafiza AizZawa said...

tak pandai nk pakai yg jenis push2 nie.. hehe

husna zahidi said...

lagi murah dari AVON..banyak dah dok tengok genie bra ni kat online tp terdetik lg nak beli..:p

Cik Itah@RRP said...

salam. hee tak biasa pakai style macam ni :D

Anonymous said...

Asm..tumpang tanya...pad tu sepatutnya cover seluruh bwh payudara ke atau mmg dibuat hanging shj?..terima kasih tlg jwb..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...