Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 30, 2014

29 Weeks ~ macam tu eh rasanya bila baby pusing


semalam dalam pukul 9.30 macam tu aku ngah Encik Suami dah terbongkang dua-dua tidur
aku penat + mengantuk sangat2...
Encik Suami pulak boring tengok tv sorang-sorang pun join aku tidur
dalam pukul 1.30 aku terbangun 
sebab rasa baby menendang2
bangun jap g toilet 
ingat nak sambung tidur, tapi aku mengiring ke kiri dia menendang ke kiri, mngiring ke kanan dia main kat belah kanan...
mata jadi segar, perut rasa geli2 sikit...
lepas tu rasa macam ada satu gerakan besar...
"oooooo macam tu ke rasa dia berpusing??? dia pusing ke tu??"
"lepas tu rasa mengeras kat belah kiri perut
"ehhh....ni kepala ke montot dia"
excited jugak la aku, sebab biasa dia kick2 je, aku tak tahu macam mana rasa bila dia pusing ke apa..

ntah pukul berapa aku tertidur balik 
time tu baby gerak2 pun aku dah tak boleh nk layan..mata tutup terus...

tak cukup tidur??? memang......berbaloi rasa
 rezeki Allah bagi pada aku..
aku syukur sangat2...
pengalaman paling best aku rasa...

pagi biasanya pukul 6.30 baby akan aktif 
tapi pagi tadi gerak2 macam tu je...
dalam kereta OTW g kerja
encik suami kuatkan radio
sekali baby Kick kuat2
"amboiiiii marah benor orang kacau tidur die"
terus encik suami slow kan radio
lepas tu dia sambung tido agaknye...






5 comments:

Iz Salim said...

alo comeynyeee... hehehe.. ngantok la tu die dah "break dance" all night long kat dlm perot mak die.. hahaha

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. time ni dia memang aktif bergerak dan berpusing.. nanti bila dah cukup masa sebelum bersalin, dia akan turunkan kepala ke bawah. masa tu memang sedap gila kena tendang dengan kaki dia kat rusuk. ahhahaha precious moment kan ~~~

meazrynn said...

seronok kan rasa dia gerak2, tendang2, guling2..lagi best bila baby balas apa yg kita buat dkt dia.. :)

Tihara said...

Alhamdulillah
seronok baca pengalaman ni :)

HyRoSSa NeNy said...

seronok weh... mmg ase nak nangis bile teringat sume =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...