Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, April 10, 2014

NS Dreams Giveaway Contest



mood menjoin GA masih ada so marilah sama-sama kita buat entry..
kebetulan pulak syarat2nya tak banyak..
tak payah kena klik itu klik ini...bukan la malas sangat nak klik
nak loading satu2 tu lama...
so pada korang2 yang nak join tu boleh klik banner diatas...

Giveaway contest ni akan berakhir pada 25 April 2014. Pemenang akan dipilih secara rawak melalui undian -- macam lucky draw tu. :) 

Pemenang akan diumumkan pada 28 April 2014.

3 comments:

Kisah Nenot said...

good luck :)

NS said...

Thank you sbb sudi join!! Terharu sangat... Good luck ek. ;)

Hafiza AizZawa said...

gd luck sheyla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...