Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 2, 2014

Ephyra ok ke????


lately ni tengok ramai yang dok promote produk ephyra...
best ke???? rasa dia cam ne???
nak try beli ,tapi takut tak boleh telan pulak...
ada ke mommy2 kat sini yang makan ephyra ni????
rasa dia macam mane ea???
malas nak google...
aku ni bukan boleh..pantang baca review orang...
asyik la nak mencuba...
tapi time pregnant ni takut la sikit nak membeli
suplement untuk kulit pun aku tak amalkan sepanjng preggy ni...
bukan ape...takut...
makan ubat klinik pun dah sekian banyak...
dengan usaha nak naikkan hb lagi
aku pasrah je la dengan jerawat kat muka sekarang
dah macam rumah setinggan kan korang melepak kat muka aku...

11 comments:

MG schmidt said...

ok ke ok kne cbe la sebb lain org lain penerimaan nya pada supliment yg diambil :)

tp review sume cam bes je ..huhu

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, ramai kawan sheila tengah mengandung amik ephyra ni. sheila pun tak berani consume selain vitamin shaklee. hehehe risau effect dekat baby kang T___________T"

Fiza Rahman said...

Pernah try yg trial pack jer. Ada lah dalam 10 sachet. Saya mkn SHAKLEE jer ☺

Zila Zainal said...

Hmm tak penah try pulak..

Puan Kutu said...

ephyra produk yg tgh top sekarang ni.pasal jerawat tu bertabahlah..hormon je kot.nti dah bersalin ok la tu..:)

Nanie said...

haha... comel! jerawat macam setinggan ye... Anyway, KN pun tak pernah try product ni... setia dengan produk yang tengah guna sekarang.

Zura Lee said...

biorkan jela jerawat tu sheyla..mana tau kot lps bersalin nnt segala jerawat dan biji2 kt muka tu ilang..trus licin mcm porselin kan... takut jgk nk mkn ubt sembarangan bila ngndg nih

LydSunshine said...

kalo nak ambil ephyra tu demi jerawat yg muncul semasa pregnant je, rasanya tak perlu kot. biar je dia keluar. time pregnant ni mmg macam2 skit. akak dulu masa pregnant, siap keluar ketuat la, pastu pelipat2 jadi hitam berdaki je nampak wp dah scrub. lepas bersalin semua tu hilang je. tapi kalau nak amalkan demi untuk perkembangan anak dalam kandungan, silakan. pendapat je ni.

Hafiza AizZawa said...

tak pernah try pun..

NS said...

pernah juga hampir terbeli.. tp sebab tgk harga mcm mahal. and skrg pun consume shaklee. tu yg tak beli. mcm redundant gitu. hehe. btw, kalo HB rendah, awk try la vita-lea. dia ada iron skali. insyaAllah boleh membantu utk org yg HB rendah. dan biasanya amik skali vitamin C utk bantu penyerapan iron tu. alhamdulillah, it works for me. dan kalau boleh jgn minum minuman berkafein. ;)

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...