Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK SAT !

Santai Bersama BEN ASHAARI

Aku paling suka karektor kartun Oggy dari cerita Oggy n The cockroaches


suke sebab die sangat la comel, selalu kene buli ngan lipas2 dalam umah die, walaupun selalu come out ngan idea2 nak bunuh lipas tu tapi selalu tewas...miahahahahahaa..tapi kdg2 oggy sangat baik dengan lipas2 die..kekadang nk g bercuti pun bawak lipas...


APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK
halaaaaa...soklan ni paling susah...kalo x minat kompem tak tengok tajuk....
ntah la..tapi aku x suke tengok cerite yang serius gile...
hahahahahaaa...tapi asenye dalam banyak2 kartun yang aku tengok kalo ade cerita ni la kot aku jarang tengok



Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI





superwomen 
hahahahhaa..sebab die leh terbang...xde lah susah2 aku nak naik cab or LRT g kerja..pas tu penat woo nk menapak ke rumah... ag satu tak de la aku berhadapan dengan jem....
ag satu die leh angkat berat2...kat office ni aku ngan kengkawan aku la badang...nak bawak kotak ke, bawak naik kotak A4 sampai berpuluh kotak kitorang la..so kalo aku jadi cenggini x payah susah2...lontar aje dari bawah ye tak?????

5 comments:

faraa halim said...

haha cite oggy mmg terbaik,
rse nk tamap2 je cockroaches tu,
sbb nakal sgt hehe

faraa halim said...

*tampa2

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

Notanonymouse said...

hye...nice blog yeah..hehe

follow blog sy blik taw

notanonymouse.blogspot.com

misz sheyla said...

@faraa halim~ hahahaha sonok kan citer ni

@fuuyooh ~ salam kenal kamu...

@natanonymouse~ thanks... follow kamu..keep blogging :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...