Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 13, 2011

Bahasa Bebudak zaman sekarang

Salam semua...ermmm cam mane nak mule ea....aku rasa la kan bebudak zaman sekarang ni bahasa tu tak bertapis langsung...waktu aku kecik2 dulu nak mencarut pun malu, takut, mengigil dan semua yang sewaktu dengannya..nak2 pulak yang tuuuttttt..korang sendiri... dulu cakap bodoh pun kene lempang kat mulut lelaju ko taw....kalau melatah tu lain cerita la kan.... tpi skang ni bebudak aku tengok makin naik lemak...
tak caya?? nengok ni


alahaiiii gaduh pasal bopren kot..alaaaaa  xpayah la korang beria ,feeling abes bercinta time skolah ni...buat malu je gaduh ikot fesbuk kot..semua orang boleh tengok...aiyark...jangan suke sebut sendiri punye....bukan nak ngate sesape..tapi harap diri sendiri dan mereka2 di luar sana pantau xtvt adik or anak...n pantau diri sendiri jugak...peace \ /


psttt****aku pun kene rajin2 view page adik aku skang ni...


1 comment:

yatie Awang said...

betul tu...kena cek selalu, kekadang budak2 ni, cepat sangat terpengaruh, terutama dr kawan2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...