Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, April 4, 2011

kursus @ cameron Highland.... sojuk bhaiiiii feeling oversea terus

kursus kat cameron yang sgt sojuk......
Equatorial Hotel..atas puncak babe

keadaan katil tak kemas dipercayai sebab penghuni nye telah melompat2 tak sedar diri

bilik air not bad

muka puas hati xde tuala koyak rabak....
suasana dalam bilik makmal...huarghhh time ni memasing ngah pening

sebelum ke makmal haruslah bergambar kan...camwhore dowww

fake gile ini perempuan

ini tak fake....ni cam seyes je wat latihan..dengan penuh ikhlas dan tawaduk

fake 

ini lagi fake...kawan dr mekanikal....
juga fake...hahhahaha

aishhh aku dah betulkan gambar ni tadi...lupe nk save..sila sengetkan kepala anda walopon hakikatnye kepale korang mang senget...


Bilik puas hati,
makmal puas hati
makan plak
senget ag...malas nk layan


hiasan die cuma daun pandan ye kawan2..tapi orang lain punye hiasan stroberi.... T____T
pagi telur, tengahari telur, malam telur

muke tak puas hati sebab hari2 makan telur

keseluruhan pasal hotel ni best la cuma makan je tak best.sungguh2 x best..lagi satu oleh sebab kawasan ni sejuk dlm hotel memang xde aircond...kalo memalam ko sejuk gile sila gulung2 badan lam selimut yang tak berape tebal tu... aku ase maybe dlm kol 3 pagi die pasang pemanas dalam hotel...sebab aku rase rimas....
eh bukan ke sepatutnya aku wat review sal kursus bukan hotel???? ntah la...hahhahaha

pasal makan tu aku percaya layanan yang hotel beri berdasarkan bajet korang...yela bajet ciput ko mkan aje la telur rebus...xkan ko nak ayam belanda lak kan....biadap ko tau



2 comments:

HyRoSSa aNniE said...

aku x bape fake la cella....aku lagi tawadduk pade ko mase wat latihan tu...ahaxxxx...

tulun la caye...ngehngehngeh

misz sheyla said...

@hyrossa annie ~ yola..ko ag la aku tak caye tawadduk...hahahaha sepanjang mase asyik gelak2 je korang kan????

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...