Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, December 16, 2015

JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA MURAH!!!!!!


helloooo kesayangannnnn.....
gitewwww kalau nak berniaga kesayangan terus...cuba time update entry biase2 tak ade aku bagi mukadimah panjang-panjang...

ok berbalik pada cerita jamu kencur bidan istana ni...aku pasti ramai yang dah tau since produk ni dah lama popular dalam fb...hari ni kita nak bagitau la..kalau korang-korang nak beli nak cuba jamu kencur ni boleh la beli dengan aku...aku dah start jual jamu ni.. 
untuk pembaca blog ni aku bagi harga kasih sayang tak berbelah bagi la untuk korang...

HARGA PASARAN SEKOTAK
RM 80 SM /90 SS

HARGA KASIH SAYANG TAK BERBELAH BAGI
RM 70 SM/80 SS

BERMINAT UNTUK MENCUBA PRODUK INI???
UNTUK ORDER 

SMS.WHATSAPP/TELEGRAM
016-8965045

POSTAGE SETIAP HARI
KECUALI ADE HAL2 YG TIDAK DAPAT DIELAKKAN

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN JIKA PARCEL TAK DAPAT DALAM TEMPOH 7 HARI BEKERJA 
** ini apply untuk barang yang memang xsampai2 ye...tapi kalau korang sendiri yang tak ambik parcel /salah bagi alamat xde la ye....

TRUSTED SELLER!!!!




Jamu kencur ialah Jamu yang bakal menyerikan rumahtangga anda. Ia mampu membantu merawat diri wanita dari akar hingga ke umbi.

Jamu kencur ini berkhasiat meningkatkan ghairah dan daya tarik tubuh. Produk jamu ini diperbuat bagi wanita yang ingin tampil lebih percaya diri. Selain itu Jamu Kencur juga boleh di minum oleh wanita yang baru melahirkan bayi. Jamu ini membantu melancarkan sisa sisa darah nifas dan membuat tubuh sang ibu menjadi lebih segar dan sihat.

Sesuai untuk wanita yang mengalami masalah :

- Peranakan jatuh/tombong

- Haid tidak teratur

- Keputihan

- Perut buncit selepas bersalin

- Badan & alat sulit berbau busuk

- Aset atas dan bawah mulai kurang pejal

- Aset utama mula mengembang & longgar

- Wajah pucat


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN JAMU KENCUR

> Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar.

> Mencantikkan kulit.

> Mengecutkan peranakan wanita

> Kitaran haid teratur, mengecutkan cyst.

> Menyuburkan rahim.

> Memberikan tenaga

> Menguatkan sistem peranakan.

> Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh.

> Mengempiskan perut, sekaligus menurunkan berat badan.

: CARA PENGGUNAAN JAMU KENCUR ::

* 1 sachet setiap pagi sebelum makan/diwaktu perut kosong

* Koyak dan minum tanpa perlu bancuh.

* Digalakkan minum air masak secukupnya

* Simpan di tempat yang sejuk. boleh di letakkan dalam peti ais lebih sedap.

:: SOALAN LAZIM/ FAQ ( JAMU KENCUR ) ::

Q: Boleh ambik bersama supplement lain x?

A: Boleh.. jarakkan selama 4 jam.


Q: Jika diri ada darah tinggi..tak ada kesan ke?

A: Boleh tiada masalah..insyaAllah dapat merawat penyakit itu

Q:1 kotak berapa isinye ye?

A: 10 sachet X 20 ml.

Q: Ibu menyusu boleh minum tak?

A: Boleh..

Q: Ibu mengandung boleh amalkan?

A: Tidak boleh

:: 100% ORGANIC ( JAMU KENCUR ) ::







:: TESTIMONI PELANGGAN ::










4 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Menarik juga tengok jamu ni. Baik untuk kesihatan.

Jobdirumah Buat Duit said...

Bagus makan jamu untuk kesihatan.

OhPanduan said...

Suka juga dapatkan info bila ada tawaran hebat jamu ni.

azizah green line said...

nampak menarik ni.. nak pakai tme pantang boleh kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...