Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, December 16, 2015

Tukar susu!!! susu ducth baby Choc ke Dugro 3 fruit & veggie


lepas wean off aku belikan Sophea susu dutch baby coklat ..
mula-mula minum ok...tapi lately ni asyik sembelit je...
mungkin faktor yang buat dia sembelit ialah coklat kot..
 tapi dia suka sangat minum susu tu..habis sebotol...
air masak pulak kurang nak minum....
so akak yang jaga Sophea suggest suruh beli dugro pek kuning


gambar google ye...
setakat ni dah seminggu minum susu ni...
Alhamdulillah..dah tak sembelit 
colour poo poo die pun mcm ok...
ok la tu kot..
Harga mahal sikit dari Dutch baby...tapi ok la..
mungkin sbb rasa die lain klau aku buat 190ml tu payah la nak habis..mesti tgal sikit2 dlm botol...
nasib la awak dah boleh mkn macam2..susu tu just topap2 je



anak uols pulak minum susu ape???ade tak yang masalah sembelit macam Sophea???

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Zmn "si Kakak".. kami belikan susu nan + b/feeding. Si adik full b/feeding.. Tak mo susu tepung langsung.. yg dia nk..fresh milk je... mmg pelik sikit anak2 Kak Mirror ni.

Aimi Muhamad said...

thaqif susu apa pun xpa.tu sedap ibu dia dok apply free sample je

Nana said...

hai..
nampak awak komen pasal delivery rendang ke putrajaya
mmg ada servis delivery
wasap saya 0197942480
tq -nana

azizah green line said...

hakimi still gan dutch lady.. risau nak tukar2 takut cirit birit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...