Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, April 8, 2011

merewang di sogo dan terjumpa rewa2

merewang tu kalo kat kampun aku ramai2 atau berjalan kot...ehh yeke??? ntah la aku x sure gak...
tadi jenjalan kat sogo jap..da jadi tebiat kalo time xde duit kaki panjang sikit..xde duit je baru teringin minum air gas, bile xde duit je nmpak kepok lekor tu mcm menyelerakan betul..padahal biase xde pun aku pun aku teringin kan...g sogo tengok ni tengok ni 2 3 minit..puji2 kecantikan barang tersebut, puji harga barang, sambil kawan aku wat testimoni sendiri ....tiap kali aku pegang barang mesti testimoni keluar dr mulut die...eh cam otomatik plak..
pegang anlene
ko nk beli ke yang ni??aku penah makan ni...ase die not bad la
pegang milo
yang ni ase die sedap..aku dah penah try ni
pegang roti
ooooo roti ni bagus ko taw.aku penah cube
 kang aku wat tak tau kecik ati lak kan..terpaksa la ai tadah telinga dengar testimoni die...
sesape yang nak amek die wat testimoni boleh la contact kawan aku ni...muahahahhaha
ni contoh okey

pusing2 beli ni

memula tengok rege 2 tiub 8.50...pe ag sambo la ..bayau2 upenye 13 hengget..cinabeng tol... g tengok harga balik upenye dah salah sambau...g sambau yang belakang die....yang besar sikit...cittt seb bek ai x g serang office sogo tu...hahaha kalo tak jatuh maruah ko taw...hahahha

pas 2 terjumpe rewarewa...hahahahahah inilah dia rewarewa... aku x pasti apekah ini...utk ape dan untuk ape dan untuk apekah ini... tengok namenye macam kelakar pun ade...ade ke letak name rewarewa...tak komersial...letak la name cam kopi janda ke kopi jantan ke, madu tiga ke kopi radix ke 'mai secawan' ...xde strategi ko tau....amek gambar aje...x beli pun...hahahaha biadap

1 comment:

scha_imal87 said...

memang bidap..kalo aku managar kat sogo..nmpk ko je..aku halau..ekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...