Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, April 12, 2011

.:::: Sabar lah kamu..jangan kesok2 ati:::.


aiyaaaaaa.....hari ni gua telah buat kawan gua, merangkap sedara senegeri gua patah hati...huawaawawawawa...
gua secara sengaja dengan tidak, maknenye sengaja la..tapi wat ayat mcm ni bunyi die kurang berdosa sikit kot....oohh sambung balik ayat, gua secara sengaja dengan tidak sengaja telah terbaca entry beliau yang mana entry pasal kesok hati...tapi beliau  masih belum post ag...sebelum beliau post baik gua wat entry dulu kan
haiyyyaaaa frenn...gua tataw nk ckp pe...gua betul2 lupe inform u la my dear....
kisahnya pasal gua ngan dak schawan pose tanpa pengetahuan beliau...
seyes betul2 tak ingat nak inform ...(-,- '')
oleh itu gua mau create satu surat permohonan maaf 

n0 137 umah blogspot
masuk pintu belok kanan
no 2 dari depan
no 2 dari kanan
____________________________________________________________________
belogsepot
masuk pintu belok kiri
betul2 tercongok depan pintu                                                                              12 April 2011


PERMOHONAN MAAF

Dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara di atas.

2.   saya dengan perasaan tidak bersalahnya menuding semua kesalhan ini terhadap Puan schawan. Ini kerana diatas kelalaian beliau dalam menjalankan tugas maka maklumat tentang puasa kami tidak disampaikan kepada pihak Puan.

3.    Saya juga dengan tanpa ragu2 ingin memaklumkan kepada pihak Puan bahawa keputusan ini telah diambil secara drastik semasa meeting dihapadan TV semalam ketika menonton drama gemilang sambil dihidangkan nasi goreng kampung masakan cheff bertauliah brother hot.

4.    Setelah mengambil kira aspek2 kesihatan, aspek bulan2 islam maka dengan ini saya mengumumkan untuk pose sambil dipersetujui sebulat suara oleh ahli dewan rakyat. Oleh kerana di parlimen semalam tiada satu kamera pun sudi menayangkan perbincangan kami secara live maka maklumat tersebut tidak smpai kepada pihak puan. Setelah perbincangan selesai kami menonton drama gemilang tanpa ragu-ragu sambil memberi komen2 yang sepatutnya terhadap drama tersebut lagak haruslah  seperti yusoff haslam..

sekian Terima Kasih

yang menurut perintah



surat ini adalah janaan komputer tandatangan tidak diperlukan...


p/s : kesok hati = kecik ati

4 comments:

scha_imal87 said...

kurang pahala kO taw..menunding ibu jari kO yg busuk kat aku..hhuu..perut aku da bergendang..cmner??

erlyn erlyana said...

hahhahahaha tak terkata cuma gelak tawa ahaks

eqbalzack said...

abg eq belajar sesuatu drp entry ni..kesok hati..hehe

misz sheyla said...

@scha_imal87~ ahh tade2...memang ko yg x inform die...

@erlyn erlyana~ tak perlu kata apa2....sok kite wat same2 ea...

@eqbalzack ~ uiks..abg eq...leh masukan dlm tesis ayat ni..hahahaha mekasih masuk blog buruk ni ... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...