Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, April 28, 2011

Yeeyyyy...akhirnya Naik Pangkat jua...Alhamdulillah

Alhamdulillah semalam masa kat office ade orang datang anta surat..bukak2 surat rupanya aku naik pangkat...Ya Allah happy gile aku rasa....41 tu...kemain tinggi ag naik...gayat aku baca surat tu.... semua orang ucap tahniah..aku macam malu2 jugak.....bila orang ucap tahniah aku ckp "ehh tak de lah tinggi sgt 41 je kot" tapi dalam hati aku lega gile..lepas ni bulan2 tak de la aku tercekik sangat...ye la gaju dah besar, pangkat pun dah besar...  aku kena daftar minggu depan kat JPA...
<--more--!>
aku tak tau nak cakap ape...cuma ALHAMDULILLAH AJE....Syukur sangat2.... dalam kepala dah ingat gaji first nak belanje budak2 office skang ni...rase sedih plak nak tinggal office :( ..ye la dah 2 tahun bergelumang dengan report...lepas ni entah ape lak keje aku kat tempat baru..aku suka sangat keje sini,.....sayang betul nak tinggal....aku kalau boleh biar la naik pangkat macam mane pun aku still nak keje office ni... teringat lagi  masa mula2 lapor diri..seyes aku sedih...

tapi gua lagi sedey bila gua sedar2 dari tido gua atas katil empuk gua, n bukan lah di office...huarggghhhh... mane surat naik pangkat aku????? mane??? !!!! arghhhh punah harapan aku nak dapat bilik sendiri..punah harapan aku nak arah2 tokek g fotostat keje2..punah harapan aku nk suh kuntilemak cuci pinggan mangkuk aku..punah!!! punah!!!!nak sambung tido dah tak boleh.......kena bangun g keje gak...arghhhhhhhhhhhhh...

7 comments:

mcm ni lah said...

tahniah dah blh wat kenduri doa selamat yer,.

Ikhwan said...

tahniah!

Ikhwan,
http://ikhwanshah.com

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkkk..baru nak kata tahniah... mimpi ke??

Qaseh dalia adelia said...

AIYAAA MIMPI HEHE .. XPELAH DOA BYK2 NNT DAPAT REZEKI LAIN LAK YE

misz sheyla said...

@ macam inilah ~ hahaha amin..kalau dapat bebetul insyaallah wat

@Ikhwan ~ hahahaha same2..baca tajuk je ea....mekasih datang :)

@cik moon ~ hahahaaa...sayangnya hanya mimpi =,=''

@Qaseh ~ tu la...qaseh tolong doa2 jugak..huwuwuwuwuwu..sedey

Ha Fei Z said...

ni la org tua2 ckp.. "tido x basuh kaki" ..tngok ape da jd...

misz sheyla said...

@ha fei iz~ aku dah basuh kaki bace doa bagai dah la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...