Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, April 19, 2011

Iklan Anti Rokok yang Kretip gile kot

perokok tegar ni , ko bagi la macam mane pun iklan die takde maknenye die nak takut2...
macam abah aku la kan, ko cetak gambar2 baby ngan gambar hati yang rosak pada kotak rokok die akan siat2 gambar tu then merokok dengan senang hati n tak pun beli bekas letak rokok yg lain..alaaaa cam kotak2 tu...
tapi iklan ni aku ase cam menarik n maybe
MAYBE leh buat korang terfikir 2 3 kali nak merokok
MAYBE ok










google

2 comments:

NUR AYNIE said...

kreatip2..~

mie said...

bkn rokok kretip ja,orang yg bukan kretip pun bahaya juga r pd diri sndri & orang sekeliling

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...