Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, March 18, 2013

Set Herbalife Untuk Kurus dan Sihat


ok.. ada yang tanya ape set yang digunakan untuk kurus
tapi sebelum tu jom kita mengenali produk2 herbalife dlu
tak kenal maka tak cinta
ye ke tidak????
secara kasarnya... cara mendapatkan kesan effective...
wajib makan 3 kali sehari..
breakfast,lunch and dinner...
2 kali shake, 1 kali makan seperti biasa...
pagi WAJIB  minum aloevera

contoh kalau breakfast and dinner minum shake...
makanlah seperti biasa masa lunch...
cuma kurangkan minyak dan lemak dalam makanan..
kemudian.. minum tea....
pagi tambah minum aloevera...



shake.... aku prefer  korang bancuh dengan air sejuk...
perghhhhh memang sedap...


shake tu combination formula 1 + formula 3...
kena bancuh dua2 dengan menggunakan air/susu rendah lemak/juice
cara bancuhan pulak ,kalau korang beli baru aku terangkan guna email ye..


antara kebaikan formula 1:

*Nutrisi seharian yang seimbang
*Memberi rasa kenyang dan tenaga
*90-250 kalori setiap hidangan
*Mengandungi semua 55 vitamin dan mineral dan acid amino
*Kaya dengan fiber


formula 1 ada 5 perisa...

French Vanilla

Dutch Choc

Tropical Fruit




strawberry

Cappucino


yang bawah ni la formula 3....


kebaikan formula 3:

*Mengandungi 5gram protein dalam setiap satu sudu
*Mengelak rasa lapar
*Mengandungi sistina, metionina untuk menguatkan otot
*Menambah tahap metabolisma
*Mengurangkan berat badan lebih cepat


aloevera minum pagi-pagi....
ada cara bancuh dia juga....
bagus untuk cuci perut dan usus....
kalau tak cuci ...
korang bayangkan usus korang...
mcm longkang tersumbat yang busuk...
lagi satu aloe nie cantikkan kulit


Kebaikan herbal aloe concentrate....

-mempunyai kesan yang purgative iaitu memiliki kesan pencahar yang sangat sesuai untuk wanita-wanita yang sedang berdiet atau ingin kurus dan sebagai penyembuh luka. 
-istimewa untuk kulit,kerana kandungan lignin mampu menembus dan meresap lebih cepat kedalam kulit. 
-mampu mengawal kehilangan air dari badan dan mengelakkan kulit dari cepat kering dan terjaga kelembapan. 
-membantu membersihkan bahagian perut dan saluran pencernaan. 
-dapat menaikkan seri muka agar lebih nampak halus dan licin disamping dapat mempercepatkan penyembuhan jerawat dan parut jerawat dari dalam.
-pembakar lemak yang hebat untuk program lose weight anda!



Tea mix pulak...


tea ada 2 perisa...
peach dan lemon...
boleh pilih....
and tea ada yang 50 gm and ada yg 100 gm...
kalau 50 gm tahan 1/2 bulan...
yang 100 gm tahan sebulan...
so boleh ikut budget masing2 =)



Tea 100 gm lemon


Tea 100gm Peach


Kebaikan Teamix:

*Menambahkan tahap metabolisma untuk pembakaran kalori dan lemak lebih cepat
*Menambahkan tenaga
*Mengurangkan selera makan
*Antioksida yang amat berkesan
*Detoxsifikasi secara semula jadi

                                                   A - Antioxidant

Herbalife Tea Mix mengandungi zat antioksidan yang boleh membantu melambatkan proses penuaan.

                                                 B - Burn calories

Herbalife Tea Mix membantu 20% dalam program penurunan berat badan. Minum lebih banyak Herbalife Tea Mix ni untuk increase metabolisme dan bakar lebih banyak kalori. Biasanya, bila aku minum Herbalife Tea Mix ni panas-panas, mesti satu badan aku akan berpeluh-peluh macam baru lepas joging!

                                                 C - Cleansing
Herbalife Tea Mix ni mengandungi green tea. Green tea berfungsi untuk membersihkan dalaman badan kita selain daripada meningkatkan kadar metablisme dan membantu turunkan berat badan.
                                                 D - Detox

Herbalife Tea Mix jugak berfungsi untuk detox - membantu membuang  toksin yang ada dalam badan kita. 

                                                 E - Energy 

Perbezaan utama yang aku rasa lepas amalkan ambil Herbalife Tea mix ni ialah aku rasa lebih cergas dan susah nak rasa ngantuk waktu siang. Alhamdulillah :)

untuk trial pack untuk sebulan
2 formula 1
1 formula 3
1 herbal aloe
1 tea mix 
keahlian secara percuma

silaa PM ME for special price!!!!!!
kita akan bagi sehingga 25% bagi produk herbalife ni


kalau korang beli anda akan diguide bukan untuk lost weight...
kita akan guide anda dari A sampai Z
malah kalau korang nak jana pendapatan sehingga 4-5 angka dengan herbalife pun boleh diterangkan dengan senang hati.....insyallah...
kalau x cukup duit xpe...
korang DISARANKAN cuba 
F1 = RM 169
dan 
tea mix = RM 133
tengok macam mana...
apa tunggu lagi... jom cuba herbalife... 


12 comments:

Anonymous said...

Sume tu total brapa

misz sheyla said...

yang untuk trial set ke??? Bukan ahli RM 428.76 kalau ahli rm329.51..

'Aqilah Ahmad said...

saya pun pengguna herbalife. herbalife ni memang best, selain untuk kurus bagus bagi pada anak-anak. anak saya suka dutch coklat campur dengan susu s26 promise gold. bagus F1 campur dengan susu dan bagi pada anak untuk mulakan hari diorang.

misz sheyla said...

kan...lagi satu sebab dari budak kecik, perempuan mengandung sampai la makcik pakcik boleh minum, hehe

Anonymous said...

pack utk 1bln brape ye

Azni said...

Ko bli set yg atas tu kira hrga ahli ke?

Azni said...

Ko bli set yg atas tu kira hrga ahli ke?

Anonymous said...

Macam mana nak contact awka

Anonymous said...

Macam mana nak hubungi awak?

baniana baharum said...

Misz can I have ur contact number for ordering..

misz sheyla said...

0173029893 sorry ye..tak perasan pulak xletak num phone

honey beez said...

Dear sy nak improve skin cndition sj..xnak gain or lose weight..boleh sy amalkan aloe vera sahaja utk peringkat awal?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...