Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, March 15, 2013

Seminggu di tempat baru


seyesli mula-mula aku agak tak selesa dekat sini..tapi masuk hari kedua aku dah ok...
tempat ni tak de seteruk mana pun..aku ase ok .
dulu aku bayangkan tmpat ni strict gile...mcm tempat dak ain...
kena pakai kasut tutup sampai lutut...
xleh bukak tenet...
xleh ini, tak leh itu.....
tapi tak pun....
asal keje siap...tak nyusahkan orang lain...sudah....
yang penting keje siap

dak office sini giler kecoh ok....
bos pun cool aje...
kire kalau ko orang baru masuk ko xkan awkward punya..
friendly.... jenis huhahuha...

kat tempat lama kitorang lebih rileks...
duduk kat tempat masing2 layan movie...
nampak mcm baik aje,..
tapi masing2 ada tanduk atas kepala..kahkahkah

dak2 tempat baru tak sombong....
tak jugak jenis berpuak2...
nak g makan kadang2 1 office kuar sama...
seronok la....
tapi maybe sebab aku dah biasa time2 macam ni ngadap pc aje...
senyap..khusyuk ngadap pc....
so aku tak aware sangat kalau diorang berborak...
so end up aku jadi mcm pendiam...
eghhhhhhh tak sesuai tol....

sini ade collect duit kelab kopi...
haaaaa....ko ade????
dulu aku kan takde pantri....
gile tak biasa dengan ayat duit kopi
kalau sebut duit kopi terus aku teringat note yang ditampal....
ohhh belum ganti sabun cuci pinggan.....nanti kirim dekat dak2 ni la.....

yang penting aku suka kat sini sebab cubicel die tinggi....privasi sikit..walopon meja aku depan pintu...tapi still aku ase privasi....

cuma pc je aku tak boleh tarik ke tengah meja aku... T__T
haiiiii la pc...



3 comments:

scha_imal87 said...

untungla...

HyRoSSa NeNy said...

mcm ne ko leh dgn mudahnye dpt tukar padehal aku telah mintak bertahun2 tanpe layanan kesian... hahaha....

eh ain pon dh tukar bkn kat jkr lagi ke???

misz sheyla said...

@scha~ untung kan....

@ neny ~ aku mintak ptrajaya aje...bulan 11 apply..bulan 2 dah dapat jwpan..maybe ko mintak blik kg kot...tu yg lame tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...