Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, March 27, 2013

Geram betul dengan budak sorang ni


memang kita semua dah sedia maklum 
budak2 kecik kalau baru dapat kaki memang berdesup perginye...
tapi anak buah aku yang sorang ni, serius memang kena tengok 24 jam aku rasa...
pasal gerakan die lagi pantas dari kite ni...
kalau dah boleh main bola tu aku ase lagi terer dari khairul fahmi cik mat...
perghhhh memang sakit hati la... aku duk letak depan tv, masuk dapor jap minum air.. keluar balik tengok die dah terjerit-jerit memanjat tingkap...
padahal dapu ngan tv ade la sekangkang kera....

muka dia yang hensem tu ada lesung pipit jadian sekarang sebab dia makan cangkuk besi...
kak long aku kate dah macam ikan kena pancing dah time tu... ntah macam mana dia boleh cabut benda alah tu....
paling anti dengan abang die... 
kalau dengan abang sulung dengan kedua ok...tapi ngan abang yang ketiga
perghhhh anti betul....
tapi kalau tidow....
shomelllllllllllllllllllllllllllllllllll

nampak inesen kalau tido...tapi kalau bangun... ha siap la kena berperang ngan dak kecik ni

kain ijau bucuk die yang tak pernah tinggal..
kalau nak tidow mesti dia hulur tangan kat kite pas tu sebut
''cukkk...cukkk.cukkkk"

suka meniarap sebelum tido lena.. tapi ingat ye kawan2, tidur meniarap adalah sangat tidak elok untuk jantung tak salah aku
  
anti dengan abang, tapi tido , suka tido dekat abang

port tido mesti sebelah abang

kain ijau adalah bucuk dia.. kalau alihkan kain tu mesti mengamuk....
juga kalau basuh kain tu kompem dia tak nak dah sampai bau lama lekat balik kat kain tu...

tapi jangan risau, kalau die tido macam ni kitorang sentiasa pastikan ada ruang untuk dia bernafas, dan kalau die dah lena baru kitorang alihkan kain tu...
kalau tak mengamuk je keje...

10 comments:

Mrs Velentine said...

comelnya dia tidur

Mrs Velentine said...

done magnum.sunsilk & hi shop

wantie said...

letih tau bila anak dapat kaki awal. Aleesya tu dpt kaki umur 8 bulan ++. ligat kemain.

hamboi... siap nak sendeng sendeng kat abang bila tido.

el said...

geram betul tgk dia tido kejap sn kejap sini..hahahaha comey sgt

mama aryan said...

alolo..comeynyer dia tido...

With Julia said...

Sheyla....cute lah dia tido...hahah nak sebelah abg gak ye wpun gado2 manja heheh...aah ek bila dpt kaki cpt je berdesup jalan...kurus lg la

Lyaa Suriany said...

alahai comel nya .
bdk bdk baru nak membesar.

tiba tiba tringat bantal bucuk zmn kecik kecik.
hehe



neway
lace tu , try search kat fb house of lace, tak pun lace & fabric.
harga not bad beb

Puan Kutu said...

hehe comel..budak2 biasalah aktifnya kemain,jgn kata yg baru dpt kaki,yg belum dpt kaki pun kemain lasak lg.klu tak takde la naamnya budak..hiks..

Aisy Nasiha said...

Ooo comelnya dia.. Ni macam anak akak yg tengah lasak tu.. Budak baru nak dpaat kaki mmg asyik nak main aje..

Haryati Faizal said...

biasala tu, mula2 dpt kaki...sakan sket la... tak reti penat..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...