Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, March 13, 2013

Little Psy


ingat tak korang ngan budak ni??


aku pun bukan minat sangat dengan lagu ni
aku cuma suka tengok video klipnye aje.....
semalam kot tengok gala tv ke ape yang petang2 dekat astro tu
ada nampak budak ni
ohhh gleme skang upenye


namanya hwan min-woo
berdarah korea dan vietnam
telah membuat menjelalah dan membuat persembahan di beberapa Negara
umangggaihhhhhhh
tak sampai berape minit je ko dik dalam video klipnye 
ko dah gleme cenggini....

tapi seyes...dak kecik ni sangat pandai menari....


*** sampai ke hari ni aku tak paham harlem shake tu.....
*** aku jugak tak masih lagi tak faham korang yg tergila-gilakan sangat lagu opah ganyang style ni
**tapi aku sangat memahami kalau korang minat sangat dengan Running man

SEKIAN


2 comments:

nik ros said...

comel sgt budak tu.

lurun namzar said...

saya pn sama dgn akak.
gangnam style tetap xboleh mengatasi runningman.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...