Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, March 13, 2013

Hoyeah....Cek Pertama dari Nuffnang


 


korang seme sihat???
aku sihat sangat2 Alhamdulillah....
last day aku kat office lama,aku mengira duit tabung aku....
yela..xkan aku nak bawak duit tabung dari kl ke bangi kan..

berat oooo..nampak tak banyak...tapi berat die cuma aku ngan ain,ngan dya ngan dak kitun aje yang tau
so aku g tukar kat cafe office aku...
tengah kira-kira dak ain kate nak bagi hadiah
dia hulur sampul surat...
puihhh hadiahh la sangat...
surat yang memang aku tunggu-tunggu2
cek nuffnang...............














hoyeah....
dah dapat cek dari nuffnang...
dah dapat duit dengan duduk dan menaip benda2 boring...
yela blog aku kan boring.sebab tu income pun boring..x macam korang..blog meriah,income pun meriah...



korang tunggu ape lagi???cepat join nuffnang...
bukan payah beno nak dapat duit....
goyang2 kaki sambil type entry dah dapat...
yang penting kita dapat tarik perhatian orang dengan blog kita....
mekasih NUFFNANG


2 comments:

nik ros said...

tahniah!!!

Dianaa said...

tahniah ^^
FD dah lama tak cash out Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...