Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, March 11, 2013

Jual Produk Tanpa Perlu Keluarkan Modal& Simpan Stok

JUAL PRODUK TANPA PERLU SIMPAN/BELI STOK

ari tu aku dah buat offer..ramai tanya, tapi semua macam tak serius..
Apa itu dropship??? tiada modal diperlukan, hanya daftar dan anda boleh melakukan promosi di facebook, blog atau sebagainya.. anda boleh mark up harga anda sendiri utk lebih keuntungan.. daftar sekarang..daftar sbg agen kami, promosi, dan semak stok dgn kami dan kami pos kan brg kepada customer anda.. mudah dan anda tlh mendapat keuntungan.. student di galakkan.. 

Kelebihan Dropshipper :
1.                   Tidak perlu modal besar.
2.         Tidak perlu menyimpan stock barang. Buat pesanan bila pembeli anda telah membuat bayaran.
3.                  Tidak perlu risau dengan masalah barang yang rosak kerana lama tersimpan/tidak laku.
4.                  Tidak perlu melakukan aktiviti ‘packing’ dan menghantar produk yang anda jual kepada pelanggan kerana semua ini kami yang melakukannya.

Langkah-langkah untuk menjadi agen Dropship 
1.                  Email miszsheyla@yahoo.com dengan tajuk email: Ingin Menjadi Agen Di Miszsheyla Closet
2.                  Anda akan di maklumkan oleh pihak kami melalui email atau SMS.
3.                  Perlu diingatkan, kami akan mengaktifkan anda sebagai agen dropship hanya sekali sahaja. Jika kami dapati anda tidak berminat, kami tidak akan buka peluang untuk kali kedua. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...