Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, March 19, 2013

Kemain seksi lagi ko...


aku ada kawan dan kenalan2 yang tak rapat
yang pakaiannya MasyaAllah seksi kemain
aku yang tengok pun seksa
apatah lagi kalau lelaki tengok......
pakai baju kemain setiap curve boleh nampak
pakai skirt kemain pendek
pakai baju sleveless

tapi once die nak berubah
pakaian die lagi elok pade kita yang dah lama bertudung ni...
pemakaian tudung die lagi sempurna pada kita yang dah lama pakai tudung ni...
baju die lagi longgar pade kita yang dah lama bertudung ni....
dia menjaga solatnya lagi baik dari kita yang dah lama bertudung ni...
perasan tak kawan-kawan sekalian???
so kita yang bertudung ni pun kena slow2 berubah jugak...
All the pong pang pong pang tentang akhlak perempuan lain kepada perempuan lain harus dihentikan...

* the pong pang pong pang = mengumpat


1 comment:

HyRoSSa NeNy said...

betol =)

stori ni aku 100% sokong... sbb berubah ke arah kebaikan lebih baik kebiasaannya compare to yg dh mmg oke ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...