Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Saturday, March 23, 2013

Hati-hati dengan fake friends



aku dak dya, dak ain dah pernah jumpa fake friend ni....
yang jenis kat atas ni
kat depan kemain baik,
pemurah
rajin
menghormati
tapi rupa-rupanya penuh dengan kepura-puraan
kat belakang kitorang macam2 dia buat
tapi sadisnya orang lebih suka percaya pade dia


eh sebenarnya aku cuma nak post gambar atas tu je..terlebih2 lak menulis...
tiap kali teringat hati aku mesti membara balik...
tak pe2..
sabo

2 comments:

ArMie said...

akk pun mcm tu jugak. cuba nak lupakan, tp bila terbaca jer mmg menggelegak jugaklah... back stabber, mmg org lain percaya giler2 dgn dia, yg salah kita jerrrr.... uh,uh,sabor jer lahhh....

~AkuTeTapAku~ said...

pppffffttt...hantu punye orang...emo tak aku??hahahaha!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...