Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, March 1, 2013

sedap tak air Tealo ais????


hari selasa kot aku ngan si kitun secara berjemaah pergi cafe atas bukit kat office aku ni...
nak di jadikan cerita si kitun ni tak boleh nak decide nak minum ape....
....mase duk beratur nak amek makanan die tanye aku <----beratur font="" okeh...cafe="" orang="" ramai="" terlalu="" tu="">

Kitun : ko minum air apa????
aku : ntah
k ; ko minum neslo tu sedap???
a: sedap je..
k: tea dia sedap??
a: sedap je..rasa tea
k: milo die ok ka???
a: ok je rasa milo...
k: sembarang jak ko...aku nak minum air ni tapi aku nda tau mau air apa....
a: ko try la tealo sedap gile.....
K: tealo???air apa tu??macam pelik jak aku dengar
a: air tea lo la...best giler..nak2 kalau tealo ais.....ko ingat neslo je ade??? tealo pun ade la...dia air tea campur milo....
K: ya ka???? 

aku cakap sambil senyum2 kambing la...aku tak expect pun dak kitun ni percaya ape yang aku cakap....sampai je kat kaunter nak bayar...

si kitun : akak nak air tealo....

akak pun wat muka pelik....."air ape tu?? xpernah dengar la"

aku kat belakang dah nak terburai dah ase....
kahkahkah...boleh pulak die caye ade air tealo.....
aku dengar ayat tealo pun dah ase lain macam.....

si kitun bengang je ngan aku....siap cakap lagi... aku percaya sama kau sepenuh hati...sampai hati ko tipu aku....

kahkahkahkahkahhhhhh.... first time dengar air tealo....dah bunyi cam telur dah....


2 comments:

lurun namzar said...

saya pn pelik, ada ker air tue.
klu ada pn, kompem warna coklat secoklat2nya.

Ismah Atikah said...

JOM JOIN, http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/segmen-yang-sangat-mudah.html
klik iklan jee. mana tahu nasib awak ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...