Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, April 11, 2011

Kurang Kasih Sayang ????????? Jangan Risau ......

bhahahahha motif tajuk entry macam tu??? ntah2...tetibe ase minggu ni minggu kurang kasih sayang... bayi baru lahir dibuang merata2.... plastik sampah dibuang merata2..kertas2 dibiarkan beterbangan tanpa hala tuju.... wadehel......

motif still xde motif...just nak share 2 3 keping gambar berhura huree ngan my kakak n my adiks yang very the gediks ngan  my boyfie muah..muahhh....hahhaahha ....kali ni aku tak sediakan baldi kalo korang kate nk muntah sebab aku tau korang xkan muntah....


muke sikit pun xmo senyum...mencik (-,- ! )

ngan adik aku n kakak aku...ohh ni pes taim kakak aku kuar pakai tudung...2 jam kitorang menunggu die pakai tudung...aduyaiiii...gelak sikit terus tuko shawl lain....

oppppsss... yang ni terupload kenape??? hahhahaha

ehhh...terupload ag...sorry2

alamak...TERUPLOAD AG LA.....hahhahahaa
  
ni adik aku...kembar tak seiras....tapi bukan kembar ngan aku ...kembar die laki...muke, perangai, ketinggian, warna kulit, jenis rambut...sangat2 tak serupa...

golap bhai gmbar..pe nak wat...DSLR tadek da...huwuwuwuwuuuu... brother ku dikampung nasihat ku jagalah kamera itu baik2...

4 orang power rangers...hahahaaa seb bek ade hero ai tau..kalo tak sape la nk amek gambo kite adik beradik

my loply.....asyik x senyum aje..masih demam....xpe la moga cepat sembuh 

 setelah 2 jam bersiap..duk sini tak sampai 2 jam pun... =,=!

psttt** muke kitorang memang peramah kot..tiap kali lalu mesti ade je yg hulur kamera suh tolong amek gambar...mungkin dorang ingat aku ni photographer yang berjaya kot....tengok muke pun dorang dah tau 'terer amek gambar budak ni' ...aura ko tau...AURA.... ko ape tau??

ehhh...terlebey lak upload pic..kate 2 3 keping je..nk wat cane...blog aku..
HAKU PUNYER SUKE la......
bhahahahhahahhahaa

2 comments:

scha_imal87 said...

bpe jam ko tahan perut tu??nmpak slim u..

misz sheyla said...

@scha_imal87~ erk????

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...