Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, April 8, 2011

Strawberries yang shedap...tapi bila......

tetibe aje teringat cokelat stroberi kat cameron... huaaa  sang scha ngan sang ain cakap stroberi ni bau die sedap tapi rase die biase aje..tapi aku sampai kecur2 air liur dah nengok stroberi ni...aku mau!!!! aku mau!!!
okey yang ni horror..aku xkan makan..terima kasih

mau rase daun saje ni...








aku tak pasti la gambar2 sini di photoshop atau ape..yang pasti aku mau makan stroberi skang...sila beli untuk saye ok..

gambar seme ni ihsan dari google

3 comments:

Cik Moon said...

klu gtu strawbery nyerr..xmkn cikmoon..hehehe

scha_imal87 said...

i pun takut nk makan..mekasih ler..wehh..aku pun suke lor..2 box aku mkn sorg pun xckup

man yusoef said...

tp klu dah bwk balik dari cameron...msti rasanya masam yg amat...tak leh makan smpi...uhuk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...