Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, April 25, 2011

Mudahnye berurusan dengan LHDN

ceritanya bukan lah hari ni tapi cerita hari2 sebelum ni..kisahnya nak pergi LHDN atas2 urusan rasmi a.k.a peribadi aku... keluar office je tunggu dalam tak sampai 10 minit jugak la dapat teksi, keluar aje teksi terus masuk LHDN.. masuk2 kawan aku tertingal henpon dalam teksi..gubra dowh..aku kol enpon kawan aku, mujur pakcik teksi tu jawab n anta balik enpon tu...kalo semua pemandu teksi kat Malaysia ni cam ni kan bagus..

nak amek no giliran kena isi borang dulu...lame gilo ko nak menunggu...terpinga2 gak la aku 2 3 minit kat situ nak isi borang..last2 brader polis tu ckp xpe la amek jela dulu nombor ye...

amek2 nombor giliran tengok2 115* something la....no sekarang 1110..what?? =,=

terpakse gak la tunggu kan...nak wat cane....then mase duduk tetibe ade brader bg num giliran kat kitorang ... num 1113 tuh...okey sangat baik ati..mekasih bro...

tak sempat no dipanggil dah ade pegawai die yang datang tolong... cik g beli setem hasil dulu cik..nanti dah tampal bagi saya....

okey...sangat membantu....g beli setem...then die cop....aih....x sampai sejam kot pegi....bhahahahahaaa...cam ni la baru perkhidmatan yang cemerlang...tak ingat plak name pegawai LHDN yang tolong tu...papepun mekasih la....kalo korang g LHDN jalan Duta kat KL ni korang tau la cam ne sesaknye tempat tu...gile gaban punyer tempat kot..mujur pegawai die sangat2 membantu..

2 comments:

mzhany said...

sgt tertarik tang, hp tertinggal dlm teksi, then bila kol, pakcik teksi dtg hantar..serius kagum dengan pakcik tu...semoga dimurahkan rezeki pakcik tu ameen...

misz sheyla said...

@mzhany~kan.... kalo semua cam tu kan bagus....pakcik tu siap dtg anta..membe hulur la wet kos die pusing balik anta enpon tu..tapi die tolak..serius baik pakcik tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...