Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 6, 2011

Kalau Dah Popular sampai ke Bini orang cari- Bini shy8 carian di Nuffnang


tadi tertengok jap kata kunci kat nuffnang..amboiii kemain ag korang cari gambo kila fairy...tau la cun.... pas tu aku cam sentap sikit bila tengok miera liyana punye you tube pun ade...adeh...kemain ag korang...
pas tu nengok yang dalam kotak merah tu...BINI SHY8...aduiiii

itu la penangan bila da popular ye kawan2...sampai bini die orang nak tengok....xpe la..bagi tak menghampakan si pencari tadi kan...kan...aku de jumpe gambar wedding usop wilcha kite neh...amek...tengok la

perghhhhhhhhhhhh tebako tak??
Dipercayai, album ini sudah berusia sekitar 3 tahun, dimuat naik pada tahun 2008. Isteri kepada Usop Wilcha (Syed Asri), bernama Fiza kelihatan amat cantik orangnya. Kami agak isterinya berumur sekitar lewat 20-an.
Terbako gak kami! Serius, bini Usop Wilcha lawa gila!
terer tak aku cari gambor die..hahahahhaha memang tak la kan ...kalo gambo2 artis ni kompem la aku amek dari orang len....tanpe kebenaran lak tu aku amek...tapi aku letak backlink taw...pade korang yang suka sangat ngan gossip2 ni kan boleh la g www.ohbulan.com bukan gossip aje, gambor, cerita, xtvt artis semua ade....
sumber gambar : ohbulan

3 comments:

Nazatul shima said...

hahahaa....tpi mmg lawak gile usop nih...hehehe...wife die cantik la..:)

misz sheyla said...

@nazatul shima ~ cantik kan

Cik Moon said...

okayy..cikmoon baru pertama kali nengok.. lawa gak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...