Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, April 4, 2011

Fenomena Usop Wilcha Terbaik Dari Ladang




sape yang tak tengok abp semalam??? sape tengok sila angkat tangan macam saya....hahhaahhaha... seyes penutup semalam memang kelakar habis dengan penampilan si usop dengan si johan.... paling teman tak boleh bla bila si usop bangun dri kerusi tu mase nk naik tangge...memang cam siot je...sangat kelakar... depan vvip plak tu..aku ase memang lame gile r vvip duk tercongok kat atas pentas tu... memang serius rugi sape yang tak tengok...kalo si usop ni jadi pengacara pun best jugak rasanya...gempak abis...skang ni g mane2 wat je tangan mcm tu semua oran gelak2...

 teringat ayat ni
penat ler mcm ni, kereta sorong ni kalau bukan hak milik kerajaan, dah lama teman lempor jer dlm sungei tu tadi"


anak sedare aku yang kecik tu pun dah pandai.... kalo sebut je husssiiiiiinn terus tangan tu pusing2 cam usop punye style......aku ase kalau usop tercalon untuk ABP tahun depan memang aku vote utk die...bukan senang tau ai nk vote2 orang ni.... x penah ag ai g vote artis2 ni...

4 comments:

~hAKim ZaiLAn~ said...

tau xpe..hahaha..xdpt tgok kat tv mlm tadi,tgok kat youtube je..

misz sheyla said...

rugi bro...dlm tv ag clear...xde sangkut2..memang terbaik dr ladang r... gelak tepok2 lantai mau berlobang lantai umah

ain revival said...

lawak giler..tgok guling2 gelak..usop tbaek!!

Annis Suzana said...

haha.. dy mmg terbaek...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...