Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 27, 2011

kekecewaan bila project elementz tarik diri dari showdown tertebus sudah

walopon korang dah tau still gaak nk tulis... semua orang dah pun tau minggu lepas dalam showdown project elementz tarik diri...gile r aku dan kengkawan gile kecewa kot.. mase audition ag dah jatuh hati ngan crew ni ...seyes crew terbaik aku ase..tapi apekan daya dorang tarik diri sebab sorang dari group dorang join comp kat jepun ke kat mane ntah.. then dapat tau dorang menang

klik untuk tumbesaran


huhuhu..bagus la cam tu...taun depan sila la masuk ke showdown lagi..aku betul2 suke dengan crew ni..terbaik lah...macam floor fever...

aku tak berape kenal sangat dengan crew2 die..ye la aku bukan lah dak2 suar besar..aku kalo ko tanye sape siti nurhaliza boleh la jawab..kalo ko tanye sape mira liyana aku dah x kenal... eh takde kaitan....

inikah chua jackson???

jackson (pic), who impressed the judges with his creative choreography; won a trophy, RM2000 cash and an all-expense paid trip to Tokyo, Japan to compete in the Grand Finals to be held on February 19
ohhh..ni lah penyebab mereka menarik diri



2 comments:

nn said...

ha thanks for the answer. hari tu terlepas nak tengok dekat tv so tengok dekat tonton.com.my takde subtitle so tak faham dia cakap mandarin ke hokkien ke apa tak sure lah tapi bahasa cina. hehe

Anonymous said...

wahhh one of my classmate...caye lah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...