Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, April 25, 2011

Sunset Di Sabak Bernam

minggu lepas kan kite g sabak bernam atas sebab yang tak dapat dielakkan. So pada petang hari berkesempatan menunggang basikal yang disediakan oleh pihak IPN ..Free beb..leh bawak jenjalan keluar ag...
g tepi pantai ikut budak2 dari mane aku pun tak sure, so kebetulan lak petang tu matahari memang dah nak terbenam.. seyes cantik,bhahahahaha..tapi sayang tak sempat nak tunggu sampai matahari betul2 terbenam coz takut nek basikal malam2....




nengok..kamera enpon pun leh amek gambar cantik taw..

gigih tulis nama atas pasir then nak susun kulit kerang

minah 2 orang ni name same so tulis satu name je then same2 susun kulit kerang..mane aci kan...
aku tadek geng

huruf c puntak abeh susun ag aku da penat

tadaa....siap2 mereka punye name

matahari yg hampirrrrrrrrrrrrr terbenam..lama ag nak tunggu ni

sikit lagi

sikit lagi...tapi tak boleh tunggu lame da...terpakse pulang..hueeee kalo tak leh tengok sunset


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...