Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Sunday, April 17, 2011

Gambar Kau Kena Superimpose!!!!!!!!!!!!

cerita lama yang lupe di taip...

hari tu ade dak satu kerja ngan aku tetibe email aku...

"ehh..ko bergambar dengan retis ea"

pas tu siap bagi attachment bagai....

aku pun what???? aku la retis..wat pe aku nk bergambar2 ag ngan retis kat Malaysia ni kan....

bukak2 attachment tu aku cam tekujat...coz muke die sebijik cam muke aku...aku ase gelabah gile coz bajet orang wat superimpose... gile ko orang superimpose gambar ko....mujur ade baju kalo tadek baju cane????
seyes aku sangat takut...then aku tunjuk kat membe2 aku...dorang kate sebijik 

aku tanye pada penghantar email..ane ko dpt pic ni???

tadi aku bukak fb page faezah elai ade gambo ko...

ni sudah lebih...menggunakan kecantikan wajahku untuk bukan2 >___< sila kaci can aku poyo sikit

aku pun bukak la fb
budak tu ade fb sendiri

then kawan aku try add fb die...die approve
rupenye tu memang gambar die.muke sebijik..
aku da ketar lutut dow orang kate kalo kite jumpe muke orang sebijik cam kite tak lame ag la tu....
cisss tetibe plak teringat ayat tu.....

mase tengok gambar die aku tak boleh bla komen kawan2 aku

muke sebijik..tapi rambut die ag lebat pade rambut ko
rambut die lurus x macam rambut ko serabai
same la cume die versi kurus ko gemok
haah same tapi kulit die putih ko gelap
ko boleh jadi model cam die gak, tapi kalo ko kurus la
gila la wei...cam retis pun ade ko ni... tapi muke die tade jerawat2 cam muke ko...

FINE!!!!!!!!! T______________T

tamoe aku bagi link fb die t korang lak beri komen2 tak berfaedah cam kawan aku wat....

sekian

3 comments:

Hafeiz86 said...

wakakakkakakaakakakakakakaka!!... jaat giler r ayat "muke sebijik..tapi rambut die ag lebat pade rambut ko , rambut die lurus x macam rambut ko serabai same la cume die versi kurus ko gemok haah, same tapi kulit die putih ko gelap, ko boleh jadi model cam die gak, tapi kalo ko kurus la gila la wei...cam retis pun ade ko ni... tapi muke die tade jerawat2 cam muke ko... "

misz sheyla said...

@hafiez~ bebudak ni mang jaat..aku terpakse redha aje lah..nk cari kawan baru ase..kang kecik ati lak dorang x dpt kawan cam aku...muahahaha

Hafeiz86 said...

bg r aku link fb die.. leh la aku bg komen skit... wakakaka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...