Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, January 13, 2011

Lelaki pakai coli maut jatuh kondo


KUALA LUMPUR – Seorang lelaki ditemui mati dalam keadaan misteri selepas dipercayai terjatuh dari tingkat 12, Blok A, Sentul Utama Kondominium, Taman Datuk Senu, Sentul di sini semalam.
Dalam kejadian pukul 6.30 pagi itu, mayat mangsa, Shahnizam Aman, 26, ditemui di tingkat bawah bangunan 17 tingkat itu dengan memakai coli wanita dan berseluar biru.
Menurut beberapa orang penghuni, mangsa dan seorang rakannya dikatakan cuba memasuki sebuah rumah di tingkat 12 melalui balkoni rumah itu.
Bagaimanapun, apabila kehadiran mereka disedari tuan rumah, mangsa dipercayai terjatuh manakala rakannya sempat melarikan diri.
Tiada sebarang pengenalan diri mangsa ditemui kecuali tiga buah telefon bimbit, tasbih serta kunci pendua beberapa unit kediaman kondominium itu.
Timbalan Ketua Polis Daerah Sentul, Supritendan Zainuddin Ahmad berkata, mangsa mati di tempat kejadian akibat kecederaan parah di kepala ekoran jatuh dari tempat tinggi.
sumber : kosmo
***********************************************************************************************************************************
kawan aku duk kat Kondo ni.... menurut cerita dia la....pagi tu die terkejut dengar bunyi cam bunyi kene tembak...then mase die nk g keje die nampak dah ade orang terbaring kat depan koop dengan ade polis bagai la kat situ..so die assume orang 2 kene tembak....rupanya bunyi orang jatuh..yang bunyi kuat cam bunyi kene tembak 2 bunyi piring astro jatuh...hoooohhhh..kondo yang ada guard pun orang leh ceroboh masuk....sekarang ni kat mana2 pun dah tak selamat... 



3 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hish..takut sangat hai...
ni sahih pondan ni...siang jd laki mlm jg pondan..huhuhuhuhu...

Hafeiz86 said...

mati pakai coli?.. adoii.. apekah?..

armouris said...

lagi info tentang coli di SIHAT SELALU - Coli Rosakkan Payu Dara

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...