Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, January 28, 2011

Sarapan Pagi yang Enak



Hoh seyes aku x caya pada pagi ni aku ngan kengkawan aku masak...hahahahahaa..walopon sekadar masak ready made punye makanan tapi at least satu pencapaian la pade aku ngan kengkawan aku kan..hahahhahaaa
sebab 2 dtg office lmbat ye kawan2 sebab hari ni saya masak...semalam beli donut ngan kuih cucur badak yang sebenarnya bukan cucur badak..tapi macam pau goreng la..inti kacang kat dalam....cisssssss tipah tertipu...
pape pun berjaya memasak dengan jayanya..
ni lah hasilnya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ni lah hasilnya



yeee...pau goreng telah hangus....hahahahaha...
sebab utama 
api kuat
sorang pun x jage dapo sebab seme sibuk bersiap...
habis kejadian x diingini ni goreng kali ke 2
kali ni 3 3 tercongok kat dapor
sorang pegang sudip
sorang pegang garfu
sorang pegang plastik
hahahahhaa
ni la hasil nya
terbaik dowh
.
.
.
.
.
.

keh..keh..keh...sedap gak w0ooo cucur badak tipu-tipu ni..

psttt***kitorang memang pandai masak cuma mase je xde.... n_n


11 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

rajinnya...mana badaknyer tu!!haha gurau je okay!

scha_imal87 said...

tu la...ni sume salah ain...dy yg kuatkan api..kalO x,xkn punye jd legam mcm ni..

shahjiehan said...

elok sangat la... badak mmg kaler hitam kan..hahaha

ieMa ackLes said...

haha..
resepi baru ke 2 y hitam 2..
hahaha

y-A-n-A said...

errr.. yg hangus tu sedap x?? :DD

NuSaNa NoSa 91 said...

erkkk..?? klu nk tinggalkn, lain kali kecilkn api tau.. cian kuih tu.. dah tu, yg hangus tu mkn atau buang?? ^_^

sissyira said...

salam malam isnin =)

amboi...hangit betul3 tu...hahahah

p/s:so3 lama tak singgah sini,line problem ;(

misz sheyla said...

@diaumaininaz ~ badak dah ilang

@scha~ tau xpe..seme salah die..hahaha

@Shahjiehan ~ ane de badak kaler kelabu2 sikit

@iema ~ yeee..inilah resepi turun temurun...hahhaha

@yana ~ uihh..mestilah sedap..nk try meh dtg umah kite

@nusana nosa ~ yg sebenarnye kuih 2 dibuang ...nk mkn pun xleh keras...baling kt dinding pun dinding leh pecah

@sisyira ~ salam...taw xpe...hahhahaa..xde hal la.kite pun lately ni jrg dpt reply komen jrg dpt jln kat blog2 yg kite follow :(

apek poyo said...

hahahha...bikin den golak yo tgk kuih hangus tu..
brp bosa api ekau bukak nih..ekekek..
tapi takpo..mencubo dr tak buat...

Hafeiz86 said...

HUAHUAHUAHUAHUAHUA... HANGUS!?.. WAKAKAKAKA... adeh.. letih aku gelak...

misz sheyla said...

@apek poyo~ ehek...eden torai.....ni den x sure api kuat ane..tapi memang kojap je dah hangus


@hafeiz86~ alaa...ni kesilapan teknikal je...lau x sodap gile kuih 2...cntik warne keemasan aje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...