Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, January 27, 2011

“Kenyataan Nora Itu Adalah Salah” – Fasha Sandha Kemukakan Bukti


tertarik lak ngan artikel yang dibaca dalam blog OhBulan tadi...rasa macam nak tergelak pun ade...bukan happy sebab orang bergaduh-gaduh ni..tapi cam kelakar pulak bila keadaan ni selalu berlaku dalam dunia seni... industri da la x seberapa  tapi sibuk kes gaduh sini gaduh sane..rebut laki ni rebut laki tu


iye...betul...sabar setiap orang ada hadnya.. begitu jugak fasha sandha..kesian pade dia kan???? 
tapi lagi kesian pada Nora Danish sebab ditinggalkan time mengandung..


kesian dia kena tindas bila dia ambil sikap berdiam diri...x baik tol orang yang menindas 2 kan???
"ESOK TUHAN MENJADIKAN BALASAN BERKALI GANDA"
yup setuju benar2 ngan statement dia....hukum karma kan??? dulu kau buat die skang die wat kau, nanti kau buat kat die balik,pas 2 die wat kau balik sampai bila nak abis...??????
**ehhh..ni cam aku ckp pd kengkawan sal kuntilanak tu aje...tapi kes kitorang dia wat kitorang, kitorang xwat pape...die wat lagi, kitorang diam je..die wat lagi n lagi dan lagi...cisssssss

ehhh tetibe lak kan aku nak masuk campur...hahhahahaa...xtaw nak kate ape sebab bukan jadi pada aku...
satu je aku nk cakap human being makes mistakes……forget about man..nak taw kenape????
 sebab sometimes 



6 comments:

Salmia said...

haha.. i loike the last pic!

man yusoef said...

bile lah diorg tu nak berhenti gaduh..bosan dah..hehe

E.d.Y said...

macam budak2 je bergaduh

nhaz hafek said...

2 la x abis2 cite cmni..ble da benci, masing2 memburukan dan tuding menuding. kes aby norman ngan si memey 2 pon x setel lg..kne jd teladan kes cmni. mahligai yg dibina ats dasar iman dan islam serta bertaut cinta kerana Allah pasti tidak akan tergugat dek orang k3 or ape pown yg berlaku..same2la kite berdoa supaya kite dijauhkan dari malapetaka cmni..

♥NURSHAZLINA♥ said...

kes nie rasanya fasha yang betul , tp maybe nora danish ada alasan ke , maybe jejai yg kata dowang dh lama clash kat nora , apa2 pun , i sokong nora ! selama nien , nora jd mangsa keadaan ,

i am S!L4H.. said...

x phm btol la..dunie2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...