Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, January 6, 2011

MEREKA KATA ..


hah...mereka kata apa??? apa mereka kata???
 segmen aku jumpa tercicir tadi kat pinggir air tadi....*ok aku tipu
da tentu2 la kat blog ABG BEN kan...*panggil abang youu!!!! jangan jeles...
tentu la panggil abg kan? panggilan 2 bukan tanda kegedikan melanda tapi tanda hormat...
Segmen ni khas untuk blogger tak kira lama atau baru...
pesanan tuan tanah ni bukan segmen utk upkan trafik or untuk fofularkan diri ye...lau nak fofular g masuk majalah  tapi segmen untuk kita berkenalan , beramah mesra, share sedikit ilmu, info2... nak2 bagi blogger baru cam aku, banyak ag selok belok kita kene tahu,kene blaja...

abang ben suh wat kata laluan pada untuk rakan blogger...aishhh macam nak investigate pulak nak kata laluan bagai....aku baca balik blog benashaari ... ohhh kata ALUAN rupanya...kehkehkeh hujan punya pasal la sebabkan sindrom ngantuk melebihi paras maksima...

kata aluan untuk blogger yg bakal melawat blog ni...
Assalamualaikum dan salam sejahtera hendaknya pada blogger-blogger semua * aisehh cam nak wat speech lak kan???
miszsheyla mula berblogging pada ogos 2010...
mula-mula dulu rasa macam buat blog hanya untuk diri sendiri tapi lama-lama macam ketagih lak ngan blog..
misz masih merangkak -rangkak lagi dalam blogging ni...harap anda membantu, tapi pengalaman misz selama ni blogger-blogger ni semua sangat peramah dan sangat membantu...
semua ada semangat tolong menolong 2 yang misz suka..
blog ni macam2 perkara ada, dari lirik sampai resepi...
satu je yang tak ada iaitu tutorial...
Harap kita semua dapat bantu membantu la hendaknya...
jauhi perasaan hasad dengki, bodoh sombong, taknak bertanya kalau tak tahu, segan, tak peramah..sekadar ingatan untuk diri sendiri..
akhir kata dari misz
terima kasih kerana melawat Blog Misz yang tak seberapa ni...mekasih banyak-banyak pada yang dah banyak membantu... :)
Onion Icon
lop u all


sape yang nak join segmen ni
KLIK SINI


2 comments:

Lulu caldina said...

Rajinnya join segmen En. Ben..
Good luck yer

misz sheyla said...

@ Lulu~ haah...abg ben punye segmen hrus join....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...