Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, January 6, 2011

Mc Donald Free

haaa!!!! x caya la 2 ari ni dpt mcd free
Hari ni makan free lagi....hooyeahhh...bos banje satu opis ma...
satu oficce ketuk bos....
huahuahuahuaaaa......
orang dah banje mesti la ikhlas ye tak???
oleh kerana ikhlas semua staff haruslah beli set besar ,mane main order medium set punye...
bukan ape..t kalau aku order medium set punyer tak nampak pulak keikhlasan orang yang banje...
tol tak???? 
so pencarian menu pun bermula 


amek order staff2 kat office dulu.... next tulis dalam kertas...
trus masuk kete g The Mall dkt area PWTC terus terjah Mc D
ohh.. seb baik tak ramai orang..order banyak ni...
pergi kat kaunter aku malas nak sebut2 terus aku bagi aje kertas 2 pada brader jaga kaunter 2....
brader 2 amek kertas aku sambil wat muke pelik..cara die pandang aku 2 mcm nak ckp * minah ni tak pandai order ke ape siap bg kertas bagai...huh~
agak kelam kabut di situ kerana order byk, order pulak banyak songeh...ada yang nak ais, de yang tak nak..hoh...mcm2 la...ye la ada yang kurang muda so kene jaga pemakanan...okey2 kelihatan agak logik disitu kenapa dorang byk songeh so aku maapkan....



order siap....

time dalam kete... 

ohhh ye...terdapat satu prosperity burger dan fries yang tiada pemilik... aku ase milik auntie yg berbaju pink 


ni la mangsa dan suspek utama dalam jenayah penculikan prosperity ..
aku yakin sgt sebab auntie ni punye pesanan sebelah aje...so maybe terambil die punye..hahahahaa...
papepun mekasih pada bos, pada driver yg bwk..pada saya sendiri n semua la...

1 comment:

Anonymous said...

Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I am having issues with your RSS.
I don't understand why I cannot subscribe to it.

Is there anyone else getting similar RSS problems?
Anyone that knows the answer can you kindly
respond? Thanx!!



http://donation.ahncs.kr/xe/donate_board/127071

Also visit my web blog :: best supplement for muscle growth - pt.wibim.com.br,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...