Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, January 7, 2011

“If I Were the Green Hornet”

Green Hornet


Nampak Poster besar kat atas ni???
ni la movie terbaru yang bakal menggegar jantung anda...
movie 3D ni...mau berpinar bijik mate tengok ke"real"an aksi-aksi dia...haaa..jangan memain...
okey la...nak cerita sikit la pasal sinopsis cerita "The green hornet"


Kisah dia tentang  Britt Reid (Seth Rogen) iaitu anak kepada seorang terkemuka dan dihormati  dan sangat suka parti - sampai la ayahnya (Tom Wilkinson) meninggal secara misteri, Britt meninggalkan empayar media yang luas. berkawan dengan salah satu pekerja ayahnya yang rajin dan inventif, Kato (JayChou), mereka melihat peluang untuk melakukan sesuatu yang bererti untuk pertama kalinya dalam hidup mereka: kejahatan melawan. Untuk itu, mereka akan berperanan sebagai penjenayah itu sendiri.....
hah???? seronok gile....pas 2??? lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak kan nak cerita semua sinopsis sini pulak kot...tak best la...nak tau cerita kena la tengok sendiri kat wayang...27 tu kene tempah tiket siap-siap takut full house pulak....


waaaaa....seronok ni....tengok heroin die cameron diaz...memang mantap la cerita ni.... nak tengok the green Hornet punya promo klik sini


memang seronok tengok promo dia...party, kereta mewah, dengan teknologinye, memang canggih manggih la cerita ni....huwaaaaaaaaaaaaaaa
saya mau tengok.....


kalau aku la jadi green hornet ni memang aku akan gunakan semua kemudahan dan kekayaan aku serta kebijaksanaan Jay Chou tu untuk ke amanan dunia, juga menghalang peperangan dari berlaku... aitcehhhhhh


dan kalau boleh nak invent sesuatu yang boleh detect kejahatan or plan jahat seseorang. contoh la kalau orang tu nak rompak bank ke apa kita tau dulu...so boleh ketatkan kawalan bank, leh setup untuk perangkap ke apa...hahahahhahahhahahaaa...
angan-angan kan???? sabar aje lah...
pape pun aku memang comfirm ini filem harus tonton pada Januari
harus tonton.. 


BREAK THE LAW TO PROTECT IT.
Tapi jangan langgar lampu isyarat merah otherwise hanya airbag aje yang boleh protect korang...tu pun kalo ade... LOL

2 comments:

oshin said...

wow mcm best . nak tgk jugok.. huhu

misz sheyla said...

@ oshin...best ni kene tengok...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...