Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, January 18, 2011

Facebook atau Faceghaib mana pilihan AndA???

Seyes memang terkedu bila mokcik sebelah ni gelak sensorang...
pe kes.. dah la memalam ni wei..duk ofis lak tu...
try cium2 xde bau lain macam kecuali bau badan makcik kat sebelah aku nih...
aku???? kompem la bau harum kan...

udah melalut ni.. back to the tragis episod....
"weh...asal???"
die pun jawab " faceghaib...faceghaib!!!! " sambil gelak2....aku pun nengok...hoh..seyes ade..

klik gambar utk tumbesaran lebih sehat...

korang ingt mark aje yg boleh buat facebook????????
aku pun x taw benda ni untuk ape..cuba login ngan email olok2 last2 die kuar benda ni...
adakah faceghaib ni pengganti fesbuk????
adakah ini DRbook yang di war2kan oleh Dr rozmey????


hoh......apekah????????

tak berani nak log in..takut kang benda lain lak jadi...ngeee~
mau nengok???? 
oh...lupe 
kredit kat makcik sebelah aku bagi entry kali ni

1 comment:

♥ AyaHikari ♥ said...

agak2 kuar ape kalo log in?keh3..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...