Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, January 25, 2011

Nora Danish Dapat Rumah 10 bilik..uiy0oooooooooo


gile gaban kan ...jadi artis seme dapat..kete dapat rumah dapat..makan dapat...hahhahahhaaa....
cisss hampes sungguh pemikiran kan....sape kate jadi artis je mampu dapatkan seme 2????
bapak aku menoreh getah pun leh ada rumah, boleh bagi makan, boleh sekolahkan aku adik beradik, leh beli beskal...leh beli kete, leh beli motor...
tapi x dapat sekelip mata la...bertahun gak  nak dapatkan...walopon dulu susah tapi at least dapat gak merasa beli seme tu...Alhamdulillah

da lari topik ni...sambung balik cerita sal Nora Danish yang kiut miut ni.... betul ke dia dapat hadiah cam tu punye best????????
?
?
?
?
?
Sudah kecoh dengan cerita bahawa aktres janda paling hot, Nora Danish menerima hadiah berupa sebuah rumah banglo 10 bilik yang bernilai jutaan ringgit daripada keluarga bekas mentuanya. Maka, ramai’lah orang yang mengaitkan berita ini dengan kisah percutiannya bersama keluarga bekas mentua  & Jejai ke Jepun tempoh hari. Ada yang berkata bahawa Nora Danish memang menantu kesayangan mereka, walaupun sudah tiada hubungan yang rapat, namun kehadiran Rayqal sedikit sebanyak mengeratkan hubungan Nora Danish & keluarga.



Tetapi, sebentar tadi Nora Danish menolak dakwaan bahawa dia menerima hadiah rumah mewah tersebut. Dalam satu mesejnya yang ringkas & padat, Nora Danish berkata, “Bila pula I dapat rumah 10 bilik? Pls don’t believe all dis. thank u.
Ehem, tuan punya badan sendiri pun menolak cerita tersebut, sekali gus menolak desas desus menerima hadiah rumah mewah tersebut. Tapi ada logik juga, apa jadahnya Nora Danish nak terima rumah 10 bilik? Macam nonsense gila kan?
Kami pasti, sedikit sebanyak penafian Nora Danish ini dapat melegakan hati aktres Fasha Sandha yang masih kekal sebagai kekasih kepada Jejai.*errrr bukan da putus ke????***xpe aku g cari artikel jap***
hahahahhaaaa...korang jangan caye sgt kabo2 angin ni.....errrr pe motif aku wat entry ni ye???? op kos la sebab aku minat die ni...tapi gitu2 je la...

psstttt**** berangan nak jadi artis tapi xde bakat...haiiihhh

sumber : ohbulan

1 comment:

zOeY zAu YaH said...

syg mcm mana skalipun cam x logik plak dia dpt umah 10 blk hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...