Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, January 7, 2011

Hana Tajima


Siapa Hana Tajima ni??? uhuuuuu kalau tengok muka dia cam dalam kategori amoi2 sikit la...

nama se cun orangnya... Hana Tajima ni bukan calang-calang orang.. Nama penuh Hana Tajima Simpson. Ayah dia Jepun *patut pun cun * mak dia lak English, became a muslim pada 4 tahun lepas. Sape yang tak  kenal dengan jenama Maysaa...dia lah wanita yang berdiri belakang Maysaa... Hana Tajima ialah pereka Fesyen yang reka fesyen2 muslimah yang urban..
line maysaa
ohhh seyes dia sungguh cute dan comel.



    

  
  


3 comments:

citah bukan mazid said...

housemate!nak tanye boleyh?macam mane nak letak sticky post tuh?ajar cikit,,hehehhe

ahsfantasy24 said...

comel jep..
cam neutral beauty en, huhu~


Teratak usang:
http://www.ahsfantasy24.com/

misz sheyla said...

@ citah ~ t kite wat tutorial khas utk citah..hekhekhek.....

@ ahsfantasy~ sgt comel kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...