Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Saturday, January 8, 2011

BUDAK HILANG

Norazuin Munaji

ngah BW td kat blog Cik Kaler kaler terkejut dengan berita kehilangan...
aku tak tau sangat sal maklumat2 kehilangan ni... g fb Norazuin Munaji pun x dapat info pape sebab aku bukan friends die..so x boleh nak tengok...

kalau korang nampak budak ni sila la kol mane2 balai polis yang berdekatan k....
sama2 kita doa semoga Adam ni cepat2 dijumpai dan dalam keadaan yang selamat..... harap benda yang sama tak jadi pada anak2 kita....semoga kita lebih prihatin untuk hantar budak2 yang kita jumpa sensorang 2 g balai polis tapi kalau budak 2 bagi alamat jangan g anta kat alamat tu pulak...nanti jadi macam kes ni  ...
Nauzubillah.....

3 comments:

.:rizaL:. said...

comelnye!!!...Semoga Allah selamatkan dia...Amin...

Miecyber said...

Ya Allah kesian kat budak tu & keluarga mereka..

Boleh hubungi Tlaiun Nur kalau ternampak budak tu..di talian 15999

Entri berkaitan Talian Nur adalah seperti di bawah :-

Talian Nur



Israel gunakan burung hering sebagai pengintip

misz sheyla said...

@ rizal ~ taw xpe..sama2 kita dia

@ miecyber ~ sama2 la kita doa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...