Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, January 24, 2011

gemuk

hoh..semalam yang hening g jumpe mr x ..ade ke patot dia cakap aku chubby...cisssss....

situasi yang berlaku semalam...
kehebatan aku melukis makin hari makin baik...tepuk tangan untuk diri sendiri

aku mang xleh kalau orang cakap mAcam tu pada aku...menyampah ok.... stat semalam aku pun start kawal pemakanan...bahan2 yang perlu ade untuk diet..


2 pinggan nasi


sayur kangkung by aku


ayam masak kicap by aku...


ikan bilis goreng cmpur bawang cili n kicap by dya


tv untuk tontonan semasa makan


lax 7 perisa lemon ye anak2...

hahhahahhaa..seyes aku mang xleh diet...aku makan ape yang aku suka then makan lax 7..baru gak test ni...
gambar2 di atas aku amek dari google..ye la kang kalo aku upload gmbor sebenar kang korang pandang rendah lak pada kehebatan aku masak...hahahaha
dan pagi ni

yeeee...aku sakit perut....hahahahhahahahahhhahaa..penangan lax 7
cisssss....

pssttt**** bersukan la untuk kurus ye kawan2










7 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

kalau nk makan boleh tp kena pandai memilih yg terbaik utk kesihatan...

jgn ikut nafsu...mkn sikit pn kenyang jugak..x caya try la..jgn ikut kehendak tp ikut keperluan...

geekz36 said...

sambal ikan bilis kat atas membuatkan enzim2 di dalam perut ini dirembeskan secara rakus. macam mana nak diet kalau tengok pun dah terliur, =P

Latest Entry: Cara Extract Tulisan dari Gambar ke Microsoft Office Word

sissyira said...

salam...

syira pun kuat makan..huhu..

kalau malas bersenam kita beli justmate 5 la....hehehe


Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

misz sheyla said...

@diaumaininaz~ itulah yang xboleh...selagi ade makanan kat umah selagi 2 kite makan ....

@geekz36~hahhahahaha taw xpe...tapi gmbar 2 amek dr google je...gmbr sebenar xupload pun..tapi lebih kurang 2 la rupenye...

@sisyira ~ salam syira...hahhahahahaha itu la pasal...tapi jusmate kite xleh telan la....lax 7 pun nak muntah ase lau minum...yarkkk...tapi demi kurus..huhuhu

Hafeiz86 said...

lax 7 tu ape?.. sejenis julap ke?...

misz sheyla said...

@hafiez~ kasi g0ogle..baru taw ape...harharhar

Hafeiz86 said...

muahahaha... aku da google... ceh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...