Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, January 4, 2011

Skandal terhangat 2010

Semalam aku da post entry ni tapi pagi tadi aku nak edit sekali terdelete da....
So aku post ag skali..
ape???
tak puas hati????
biar la

ahaaaa... ni la skandal terhangat yang aku katekan antara artis wanita dan artis lelaki yang bername, biarlah aku kenalkan die sebagai mr&mss S * bukan mr & mr Smith ye...tapi seman ngan senah

Duduk jauh bagi mengelakkan gosip2 liar terjadi


apakah penyebab artis wanita ni tersengih2
oleh kerana dia sangat happy dating di dalam LRT....manakala artis lelaki tidak beriak kerana tidak menyedari telah di snap oleh Paparazi

Artis Lelaki = Penumpang LRT yang tak dikenali dan telah menjadi mangsa kerakusan enpon milik aku
Artis Wanita = kawan aku yang name n alamat terpakse dirahsiakan....

gile ahh... post je entry ni terus aku rase yang aku layak jadi wartawan hiburan...
enchik tv3 bila mau panggil saya jadi wartawan Melodi

semenanye gambar ni aku da lame amek..tapi oleh sebab tak de kabel aku terpakse peram aje la dlm enpon....muahhahahahahaa.......

5 comments:

Cik Moon said...

haha..sama laa...byk gambar yg terperam jerkk dlm enpon..sbb cable xde..huuu~

misz sheyla said...

@ ahak..meh amek kite punyer kabel...hukhukhuk

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

siapa kah mereka2 ini?

misz sheyla said...

@ Ladyzul ~mereka2 inilah skandal terhangat 2010...miahahahahahahaha...

muka terpakse diblurkan atas tujuan mengurangkan populariti si pesakit

Hafeiz86 said...

hurmm... sepertinya bisa dilihat.. tp, dimana ya?..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...