Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, January 3, 2011

.::: LUCKY LINKER BY AMIEY LEE :::.

ngah2 BW terjumpa satu entry menarik ni
so tanpe fikirkan keselamatan aku ngan tergesa2nya menjoinkan diri dalam ini cerita..
sebab aku yakin bhw aku ni bertuah...
tak caye tanye mak aku..slalu kate bertuah punye budak..
huhuhu... i lop my mum very much
syarat die..senang aje..copy paste aje ape yg die cakap

200 blogger terawal tglkan link di Myster Linky dapat satu peluang cabutan bertuah...
hmmm salah satu cara nak blogwalking paling senang sekarang adalah tglkan link..
ok..nak mudahkan korang supaya snang nak jalan2 g blog kawan2 yang lain kan...
jgn malu2 jgn segan.. korang amat amat amat amat djemput tglkan link korang
kt blog aku yg tk berapa nk jadi blog ni kekekekekekeke...
sila2 la ye... aku nak wat cabutan lagi ni....
ni suma sempena My Qaisarah is turning 2 Yearssss

hadiahnye adalah sehelai T-SHIRT.......
TETAPI JIKA ANDA ADALAH FOLLOWER..
HADIAH AKAN JADI DOUBLE...
MAKSUDNYE 2 TSHIRT UNTUK ANDA DAN PASANGAN ANDA
JIKA ANDA BUAT ENTRY....
(copy keseluruhan entry ini sahaja dan tulis tajuk "LUCKY LINKER BY AMIEY LEE")
HADIAH AKAN JADI TRIPLE....
2 HELAI T-SHIRT + HADIAH MISTERI UNTUK BUAH HATI ANDA
(buah hati : anak/ibu/ayah/MIL/FIL/siblings/bff)
NOTA PENTING : SILA TGLKAN KOMEN DIRUANGAN KOMEN ENTRY INI YE.. SAMADA ANDA HANYA LINK/LINK+FOLLOWER/LINK+FOLLOWER+ENTRY
love u all..muahhh


kene bagi bukti sikit...

2 bukti kukuh



okeh...dengan ini saya mengistiharkan saya dapat 2 helai tshirt
sape yang nak join
KLIK SINI

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...