Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Sunday, January 9, 2011

..:: Facebook bakal ditutup 15 March::..

tajuk ni memang tajuk hot la bagi para blogger hari ni...
BW tadi asyik jumpe entry sal Facebook aje...
huhuhuhu..pada pengguna tegar FB mesti korang kecewa kan dengan berita ni...

"Palo Alto, CA-Mark Zuckerberg mengumumkan bahawa Facebook akan ditutup pada bulan Mac. Menguruskan laman web ni telah menjadi terlalu stres.  

Zuckerberg jugak cakap "Facebook telah didapati di luar kawalan," dan stres menguruskan  syarikat ini telah menghancurkan hidup dia dan dia fikir dia mesti tamatkan semua ni. "  
Zuckerberg menjelaskan bahawa mulai 15 Mac, pengguna tidak akan dapat lagi mengakses account Facebook.  
Jadi, jika anda ingin melihat gambar anda lagi, saya cadangkan anda ambil dari internet. lepas 15 mac ni korang nganga aje la kalo nak amek gambo lagi...dia jugak cakap ni keputusan yang sukar

"Saya tidak peduli tentang wang," kata Zuckerberg. "Saya hanya ingin kehidupan lama saya kembali."  
Corporation dapat menunjukkan bahawa pengguna memadam semua maklumat peribadi mereka dari laman web sebelum 15 Mac. Setelah tarikh itu, semua foto, nota, link, dan video akan secara  terpadam. 
 
hoh...duit da juta2 wat pe nak peduli ag ye tak... so pada korang cepat2 la amek segala jenis gambo korang dlm fb sebelum di padam.... 
ye la Mark pun mude ag ye tak??? nak la jugak g dangdut bagai... jage company besar wat die macam xde life la kot...2 pasal die tekad 2...

pas ni da xde facebook mesti My Space ngan Frienster Naik Balik...tak pun blogger jadi makin meriah...

pssttt**** ohhh aku harus segera copy seme gmbar sebelum terlmbat

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...