Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, January 13, 2011

Cara Cepat Nak Naikkan Traffik Anda

haaa... ini adalah cara cepat beb! Nak up kan traffic korang tak? Tadi jenguk blog Magrib dan terbaca entry latest dia pasal macam mana nak upkan traffic blog kita. Maybe caranya kurang paham sikit tapi takpe saya nak cuba dulu. Jom kita pakat cuba ramai-ramai. Tak rugi pun kan kalau try cara ni. Kalau menjadi kiranya kita bertuah. *ni entry asal encik magrib aku cume ubah ape yg patut *

Cara nya begini:



1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. My Big Family & Friends

2. ABCMILO

3. matdin

4. MSR @Blogger

5. tengku nizam

6. mizz shizu

7. Myself V3 Me &

8. Blog Hanz

9. BeMie's WoRLd

10. Farah Shafiqah

11 . Qila Razak

12. CekLa

13. Miss Yaty

14. Magrib menjelma

15. Cik Sheylalalalalala

PERATURAN!!!


1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...


1. ABCMILO

2. matdin

3. MSR @Blogger

4. tengku nizam

5. mizz shizu

6. Myself V3 Me &

7. Blog Hanz

8. BeMie's WoRLd

9. Farah Shafiqah

10 . Qila Razak

11. CekLa

12. Miss Yaty

13. Magrib menjelma

14. Cik Sheylalalalalal



15. Blog Anda

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..

Sumber: 
http://miszsheyla.blogspot.com/2011/01/cara-cepat-nak-naikkan-traffik-anda.html







9 comments:

Hafeiz86 said...

oooo.. camtu ek.. (tp, aku bkn ade blog pon..jd, hada aku kesah!!.. muehehehe...) ..

misz sheyla said...

@hafeiz86~ wat la blog der....

Hafeiz86 said...

nnt aku pertimbangkn... ( aku bknnye pndai psl blog2 ni..?...

misz sheyla said...

@Hafeiz86 ~ aku pun x pndai la...blaja ngan blog2 tutorial..pas 2 ade gak tnye2 blogger...dorang x kedekut ilmu...peramah lak 2 :)

JUNKO-EL-HIDA said...

Hahahaha..salam perkenalan..dah follow..Pening sistem dia..ngeee..anyway..satu cara yg baik untuk kenalkan blog masing2..

misz sheyla said...

@junko~ xpening la....sonang je...copy paste aje... cuma padam kan yg no 1 n yang no 15 2 letak link kamu

eik`S noName said...

eee...nice step...ahaks

Tuan-Belog said...

ni la teknik viral marketing namanya....
dh terfikir aritu nk wat tp xjd...
last ni je yg jd...
http://www.wowberita.com/2011/01/segmen-blog-review-bersama-wowberitacom.html

She's retarded said...

tak reti la. complicated sangat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...